Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bouw- & meubelbeslag

Veelzijdig open opbergsysteem voor hedendaagse interieurs

Een open interieur waar toch plaats is voor voldoende bergruimte en compartimentering. Op deze groeiende trend van open opberging en afscheiding speelt Versatile van Häfele perfect in. “Het is een open rek- en kastsysteem dat je perfect met draai- of schuifdeuren kan afsluiten. Het voldoet aan de meest veelzijdige toepassingen en integreert zich moeiteloos in […]

naamloos-2-kopieren

14 oktober 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Een open interieur waar toch plaats is voor voldoende bergruimte en compartimentering. Op deze groeiende trend van open opberging en afscheiding speelt Versatile van Häfele perfect in. “Het is een open rek- en kastsysteem dat je perfect met draai- of schuifdeuren kan afsluiten. Het voldoet aan de meest veelzijdige toepassingen en integreert zich moeiteloos in iedere woning”, klinkt het.

Van je woonkamer een cosy corner maken kan perfect met het Versatilesysteem, hier met plafondmontage.

 

De collectie Versatile van Häfele werd in 2019 op Interzum voorgesteld. Daar werd het meteen opgepikt door heel wat keukenbouwers. “In de keuken zien we dat bovenkasten vervangen worden door reksystemen om een meer open gevoel te creëren”, zegt Frederic Versluys, marketingmanager van Häfele. “Maar ook voor de interieurbouwer biedt dit systeem heel wat opties. Denk maar aan appartementen. Daar heerst tegenwoordig een loftgevoel en is er weinig afgescheiden. Met Versatile creëer je cosy corners of studeer- of werkruimtes op een elegante, praktische manier. En vooral die afgezonderde werkruimtes hebben in deze tijden hun nut bewezen. Interieurarchitecten werken trouwens heel vaak zo. Ze voorzien bepaalde zones in een woning. Om te relaxen, om te spelen, om te werken, enzovoort.”

Versatile is een modulair top-to-bottom reksysteem met een strak design en duidelijke lijnen. Geen drukke, volle wanden. Wel een open systeem dat volledig aanpasbaar is naar ieders noden en wensen. De indeling kies je namelijk volledig zelf. En dat maakt het niet enkel geschikt voor woningen, maar ook voor winkel- of kantoorinrichting. “Het is de legodoos voor interieurbouwers”, zegt Frederic Versluys. “Het geeft je maximale vrijheid. Versatile is een compleet systeem en is bovendien ook compatibel met ons verlichtingsassortiment Loox en met onze collectie DressCode. Deurbeslag heb je enkel nodig wanneer je klassieke kasten wil integreren. En dat kan met dit systeem. Meer nog, je geeft die kasten meteen een strakkere, moderne look.”

Ook in de keuken doen open opbergsystemen hun intrede.

Flexibiliteit voorop

Häfele is een totaalaanbieder van opberg- en bevestigingssystemen. Daarom geniet je ook in dit gamma van een uitzonderlijke keuzevrijheid. Van plafondmontage tot wandmontage of van L-montage tot frameconstructie. Alle profielen, dragers, verbindingen en toebehoren bestel je eenvoudig op de website van Häfele. Bovendien is het hele ontwerp bijzonder makkelijk te monteren. “Versatile heeft niet veel toeters en bellen. Het is een rechtlijnig systeem met een strakke designlijn die zorgt voor meer ruimte en meer licht”, licht Frederic toe.

Van een elegant opbergsysteem over een stijlvolle winkelinrichting tot een praktische dressing of vestiaire in combinatie met het DressCode assortiment. Hoeven we nog eens te herhalen hoe veelzijdig en flexibel Versatile is? Naast de vele indelingsmogelijkheden heb je ook keuze uit enkele kleuren. “Wit, trendkleur zwart of ombergrijs. Of je nu van een Scandinavisch of meer landelijk interieur houdt, combineer ze met een lichte of donkere kleur hout en ze passen in elk type interieur. Versatile is een doordacht systeem waarop alles uitstekend samengaat. De veelzijdigheid en uitgebreide keuzemogelijkheden in combinatie met een gereedschaploze inbouw maken dit een droom voor interieurontwerpers en interieurbouwers”, besluit Frederic Versluys.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%