NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Ostermann biedt volop keuze in toonaangevend meubelbeslag
Grass of Hettich? Bij Ostermann zijn de mogelijkheden in meubelbeslag grenzeloos.

Ostermann biedt volop keuze in toonaangevend meubelbeslag

De wensen van klanten worden steeds individueler. Hierdoor staat de interieurbouwer voor een grote uitdaging om een voorraad meubelbeslag aan te leggen. Efficiënt en betrouwbaar inspelen op individuele oplossingen met toonaangevende merken? Met de just-in-time leveringen van Ostermann realiseer je het meteen.

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die meubelbeslag in de werkplaats of op locatie willen ontvangen, hebben bij Ostermann volop keuze. Zowel met de assortimenten van de grote spelers Grass en Hettich als met talrijke andere toonaangevende merken biedt Ostermann een veelvoud aan meubelbeslag, kantenband, werkplaatsbenodigdheden en nog veel meer. Het grote voordeel? Je vindt er alles via een leverancier. 

Ladesystemen en geleiders

Grass of Hettich? De mogelijkheden zijn grenzeloos. In de eigen werkplaats maakt Ostermann de ladesystemen ArciTech, AvanTech You, Vionaro en Nova Pro Scala montageklaar op maat. Je kiest uit talrijke kleuren, uitvoeringen en diverse zijwand- en systeemhoogtes. AvanTech You biedt talrijke individuele designmogelijkheden waaronder DesignProfiles en DesignCapes of het leddesignprofiel Illumination. Echte blikvangers zijn de Inlay-zijwanden met glazen inzetelementen. Deze zijn bij Ostermann zowel voor AvanTech You als voor Nova Pro Scala verkrijgbaar.

Scharnieren en beslag

Naast beslag voor lades, vind je bij Ostermann ook voor scharnieren en openingen interessante toepassingen. Of het nu gaat om standaard potscharnieren, objectscharnieren, speciale scharnieren of openingssystemen, bij Ostermann vind je gegarandeerd een oplossing. Het Kinvaro klepbeslag van Grass biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een ideale bewegingsoplossing voor meubelkleppen. Voor schuifdeuren voor meubels kies je bij Ostermann uit het hele Hettich-assortiment. 

Met het eigen ontwikkelde kwaliteitsmerk REDOCOL voorziet Ostermann zijn klanten ten slotte van meubelgrepen in talrijke vormen: beugel-, verstek-, reling-, boog- en designgrepen met verschillende afstanden en in verschillende kleuren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details