NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Grote fronten integreren in stijl
AVENTOS top, een perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit.

Grote fronten integreren in stijl

Klapdeurbeslag nu ook verkrijgbaar in compacte top-variant

Wat als je met een druk tegen een front een waaier aan mogelijkheden zou openen? De gloednieuwe AVENTOS top-familie van Blum maakt het mogelijk, Van Hoecke biedt het aan. Combineer naar wens verschillende soorten klapdeuren in dezelfde woonruimte voor een perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit. 

Na de lancering van de AVENTOS HK top, pakt Blum nu uit met de uitbreiding van de top-variant naar alle klapdeursystemen. Opklappen, zwenken, heffen of inklappen? Alle bewegingstypes van het klapdeursysteem zijn verkrijgbaar als compacte top-versie. Met de AVENTOS top-familie gaan praktijk en esthetiek hand in hand. De klapdeuren beschermen de opbergruimte en creëren een veelvoud aan creatieve mogelijkheden. 

Opklappen, zwenken, heffen of inklappen? Alle bewegingstypes van het klapdeursysteem zijn verkrijgbaar als compacte top-versie.

Rechtlijnig, compact design

De strakke afdekkappen zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en zijdewit. Met hun discrete ontwerp passen de compacte beslagelementen perfect in elk interieur. Voor een uniforme look en strakke afwerking gebruik je dezelfde afdekkap bovendien ook voor HF top, HS top en HL top. Een persoonlijke toets integreren? Laat je logo drukken op het kleine afdekkapje als finishing touch.

Beperkt programma voor groot toepassingsgebied

Het AVENTOS-programma werd geoptimaliseerd om met een kleinere waaier aan producten een groter aantal mogelijkheden te hebben. De symmetrisch ontworpen beslagelementen en hefbomen zijn geschikt voor verschillende klapdeurafmetingen en passen bij alle bewegingstechnologieën. De compatibiliteit van de afdekkap met HF, HS en HL top betekent minder gedoe bij de selectie, inkoop en verwerking. AVENTOS bestellen was nog nooit zo eenvoudig. 

De klapdeuren beschermen de opbergruimte en creëren een waaier aan creatieve mogelijkheden.

Eenvoudige verwerking en montage

Bij de AVENTOS top-familie heb je twee mogelijkheden om de beslagelementen te monteren: met de systeemschroeven of via de geïntegreerde positiebepaling. Je monteert het beslagelement snel, eenvoudig en foutloos en dat zonder berekeningen door de vaste bevestigingsposities. Ook de geïntegreerde BLUMOTION-demping en openingshoekbegrenzing pas je
gemakkelijk aan.

Voordelen van klapdeuren in de keuken

Behalve de esthetiek en het installatiegemak levert het AVENTOS top-beslag nog tal van voordelen op. De fronten openen naar boven waardoor deze nooit in de weg zitten tijdens het gebruik van de keuken. Dat maakt opbergartikelen altijd vrij toegankelijk. Daarnaast passen de klapdeuren zich in hoogte en breedte aan de vereiste opbergruimte aan. Of ze zetten het voegbeeld van de onderkast verder. Door de traploze stop blijft de klapdeur bovendien in elke gewenste positie staan, daardoor is ze dus gemakkelijk bereikbaar om te sluiten.  

Installatiegemak en gebruikscomfort gaan hand in hand bij de AVENTOS top-familie.

Over Van Hoecke

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een betrouwbare partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is Van Hoecke al jaren marktleider. Daarnaast creëerde het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van de Benelux en voert het onder andere uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Met de inzet van ruim 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details