NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Triplaco’s Inspiration Day dompelt je onder in nieuwe interieurtrends
Gloednieuw bij Abet Laminati is de Bark-structuur: een subtiel geborstelde fineerstructuur met zachte tactiliteit.

Triplaco’s Inspiration Day dompelt je onder in nieuwe interieurtrends

Distributeur en producent van plaatmaterialen Triplaco stelde tijdens een Inspiration Day een gloednieuwe hpl-collectie van Abet Laminati en een melaminecollectie van Pfleiderer voor. Zo werd elke interieurbouwer ondergedompeld in een bad vol innovatieve interieurtrends.

Tijdens de Triplaco Inspiration Day werden honderden klanten ondergedompeld in de nieuwigheden van Abet Laminati en Pfleiderer die bij Triplaco op stock worden gehouden. Een samenvatting.

Hout- en steendecoren voor minimaluxe

Minimaluxe is een tijdloze interieurstijl waarbij tactiliteit heel belangrijk is: een combinatie van sobere unikleuren en gestructureerde hout- en steendecoren. Eik blijft de mister popular, maar ook es, teak en notelaar passen perfect. Gloednieuw bij Abet Laminati is de Bark-structuur, een geborstelde fineerstructuur met een subtiele tactiliteit en heel geschikt voor zachtere decoren. Opmerkelijk is ook de lancering van twee nieuwe steenstructuren Geo en Ostuni. 

Japandi: een perfecte combo van Scandinavië en Japan

De passie voor natuurlijke materialen, aardse tinten en tastbare texturen liggen aan de basis van de Japandi-woonstijl. DeepFlow, de nieuwste collectie gemelamineerde spaan van Pfleiderer, is hiervoor ideaal. De diepe structuren doen denken aan natuurlijk hout en zijn door een meerbladsopbouw bijzonder slag- en stootvast. 

Tijdens de Inspiration Day werden klanten ondergedompeld in nieuwe interieurtrends.

Candy Nostalgy: voor wie het wat meer mag zijn

Vrolijk en speels zijn de kernwoorden binnen de Candy Nostalgy-trend. Met hpl van Abet Laminati combineer je maar liefst 136 unikleuren tot een vrolijk interieur. Bij Triplaco worden ze aangeboden in een vlakke uitvoering (Sei), al is elke kleur op bestelling verkrijgbaar in 28 verschillende structuren. Wit en zwart vormen de uitzondering en zijn standaard verkrijgbaar in tien verschillende structuren.

Warm nostalgia: the seventies are back

De Warm Nostalgia-woonstijl is bold en funky met een knipoog naar de kleurrijke seventies. Groentinten worden lustig gecombineerd met warme houtsoorten, beide massaal terug te vinden in de Triplaco-collectie van Abet Laminati.

Van loutere toeleverancier tot zaagwerk en plaatbewerkingen: met Triplaco haal je een toegewijde partner in huis. Wat de vraag ook is, Triplaco reikt een oplossing aan. Advies, service en
dienst na verkoop inclusief.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details