NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwaliteit, expertise en high-endservice als motor voor verdere groei
Sam Bosmans, CEO van ECK en BRIO GROUP.

Kwaliteit, expertise en high-endservice als motor voor verdere groei

‘Wij zijn er voor de interieurbouwer in het hele land’

Ambitie is het pad naar succes. En aan gezonde ambitie ontbreekt het alvast niet bij de groepering ECK en zusteronderneming BRIO GROUP, die deel uitmaken van de Heylen Group. Deze kmo’s vormen samen een sterke tandem, met een breed producten- en dienstenpakket dat de keuken- en badkamerbouwer volop ondersteunt. De komst van Sam Bosmans als overkoepelend CEO stoomt beide bedrijven klaar voor een volgende fase in het groeiproces: de vleugels stevig uitspreiden over het hele land met zo mogelijk een nog ruimer totaalaanbod.

“Niet alleen de expertise en het professionalisme, maar ook het hoge niveau van
klantgerichtheid is wat de ondernemingen ECK en BRIO GROUP onderscheidt. Service pur sang op alle bedrijfsniveaus.” Aan het woord is Sam Bosmans, de CEO die op dit vlak alvast dezelfde koers wil blijven varen. Tegelijk ziet hij groeipotentieel, kijkt hij naar nieuwe markten en een bredere bediening van de klanten-interieurbouwers over het hele land. “Het constant aftasten van de noden van onze klanten, zowel op het vlak van producten als diensten, zal het aanbod doen evolueren. Een brede ondersteuning, concreet afgestemd op de specifieke noden van elke klant, daar gaan we voor. Bovendien is er nog ruimte om nationaal te groeien, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.” Hiermee is een eerste tipje van de sluier gelicht. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Maatwerkmogelijkheden met de O-Plus Apollo meubelwastafel in solid surface.

Breed aanbod, sterk merk

ECK, van oorsprong een b2b-groothandel in elektro en sanitair, is uiteraard de voorbije jaren ook al sterk geëvolueerd. Zo groeide het aanbod aan diensten gestaag, met zusterbedrijf BRIO GROUP – onder de dagelijkse commerciële leiding van Peter Vanthienen – dat relevante leveranciers en gedreven zelfstandige ondernemers uit de sector van de interieurbouw samenbrengt als partners in een krachtige aankoopgroepering. Wat producten betreft vind je bij ECK – met Freek Fourneau en Johan Van Loock als commerciële verantwoordelijken voor respectievelijk ECK-badkamer en ECK-keuken – een marktconform en breed aanbod aan A-merken in elektro en sanitair. Dit wordt gecompleteerd met O-Plus, het eigen designlabel met een totaalassortiment aan producten. Het betreft vooral sanitair, aangevuld met een selectie aan keukenkranen en spoeltafels, en is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel. Belgische of Europese kwaliteit, een onderscheidend design volgens de laatste trends en een correcte, concurrentiële prijs zijn daarbij het motto.  

De toonzaal van ECK in Herentals omvat ruim 800 vierkante meter aan keuken- en badkamerinspiratie.

Maatwerk in solid surface

Ook voor de interieurbouwer die op zoek is naar een tablet op maat biedt O-Plus interessante oplossingen. Voor het hogere segment zijn er de meubeltabletten in matwitte solid surface. Naast een aanzienlijk aantal Apollo en Cerces-standaardmodellen in diverse afmetingen met enkele of dubbele waskom, steeds snel uit voorraad leverbaar, behoort ook minutieus maatwerk tot de mogelijkheden. Daarbij kies je niet alleen het formaat, maar ook de vorm en positie van de naadloos in het tablet geïntegreerde waskom, uit vijf varianten. O-Plus omvat daarnaast designtabletten in witte kunstmarmer, zoals Helios en Brenta, in zowel een matte als glanzende afwerking. Voor wie op zoek is naar een onderscheidend design, biedt O-Plus Brenta Boxed aan, een kunstmarmeren, vrijhangend wastafeltablet van 13 centimeter dik en geleverd inclusief ophangconsole. Net zoals bij Helios en Brenta is bij Brenta Boxed maatwerk mogelijk. Verder behoort ook porselein tot de mogelijkheden, met het Pontus-wastafeltablet met vloeiende, geïntegreerde waskommen in diverse afmetingen en keuze uit een glanzend witte uitvoering of drie matte finishes: wit, grijs en zwart. Tot slot zijn er nog de tabletten in melamine en laminaat met steenimitatie die het O-Plus aanbod vervolledigen. Voor elk meubel een gepast tablet, als kroon op het werk.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details