NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Robaco voegt 3D-lijmen toe aan gamma
Robacoll D3 biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar in emmers van 12 of 30 kilogram.

Robaco voegt 3D-lijmen toe aan gamma

Robaco, specialist in lijm voor de houtverwerkende industrie, introduceert zijn nieuwste innovaties. Vanuit een samenwerking met producent HB Füller brengt Robaco het baanbrekende product Rakoll® GXL3 ZF op de markt. Deze 3D-houtlijm krijgt gezelschap onder het eigen label van Robaco, met de Robacoll D3.

De Rakoll® GXL3 ZF is volledig vrij van formaldehyde, zowel in formulering als in uitstoot na uitharding. Met een pH-waarde hoger dan vier biedt het niet alleen een lagere zuurtegraad dan standaard D3-lijmen, wat de kans op machinecorrosie vermindert, maar verkleint het ook het risico op verkleuring bij bepaalde houtsoorten. Rakoll® GXL3 ZF heeft een snelle initiële hechting en bindt snel af, vooral onder invloed van warmte. Deze lijm heeft een houdbaarheid van minstens een jaar, wat ook de productstabiliteit verbetert. Het voldoet aan de strengste emissiewetgeving, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op een sterke en duurzame lijm die bijdraagt aan menselijk welzijn.

Naast deze sterkhouder breidt Robaco ook zijn eigen label uit met de nieuwe D3-lijm Robacoll D3. Deze excellente dispersielijm op PVAc-basis voldoet qua waterbestendigheid aan D3-eisen conform DIN EN204 en aan D4 mits toevoeging van harder. Met een goede warmteweerstand van ≥ 7 N/mm² volgens DIN EN 14257 (WATT 91) is deze lijm geschikt voor diverse toepassingen, zoals vlakverlijmingen en montageverbindingen. Robacoll D3 biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar in emmers van 12 of 30 kilogram. Dat maakt het een veelzijdige en economische keuze voor zowel professionals als industriëlen in de houtverwerkende industrie.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details