NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Klaar om samen te vlammen!

Klaar om samen te vlammen!

Van Vuuren Deuren beschikt over het BENOR-keurmerk voor haar EI1-30 brandwerende deuren.

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we bij Van Vuuren Deuren onlangs de eerste goedkeuring voor BENOR/ATG hebben ontvangen voor onze EI1-30 brandwerende deuren. Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en innovatie. Dit is de eerste stap die we zetten op dit vlak. We zullen ons de komende jaren verder blijven ontwikkelen zodat we op termijn ook de EI1-60 brandwerende deuren onder dit kwaliteitslabel kunnen leveren.

Het behalen van het BENOR-keurmerk bewijst dat onze brandwerende deuren voldoen aan de hoogste nationale en Europese normen. Dit is het resultaat van een reeks verschillende brandweerstandstesten en een productiecontrole die een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten waarborgen. Het verkrijgen van het certificaat versterkt onze positie als betrouwbare leverancier in de bouwsector. Ze stellen ons in staat om onze brandwerende- en akoestische deuren gecertificeerd (BENOR/ATG 3306) aan te bieden.

Wie is Van Vuuren?

De kernactiviteit van Van Vuuren is de technische deur. Daarvoor komen onze klanten bij ons: ze hebben deuren nodig die voldoen aan de Europese wetgeving en regelgeving. En ook aan hun esthetische voorkeuren. Ons aanbod omvat bijvoorbeeld EI1-brandwerende deuren met klassiek lijstwerk, akoestische deuren met een elegante fineer afwerking en rookwerende deuren met een HPL-toplaag. Van een kwaliteit die je verwachtingen overtreft.

Wil je meer weten over onze BENOR-gecertificeerde brandwerende deuren? Bezoek gerust eens onze website of neem direct contact op. Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning, zodat je de ideale deuroplossing vindt die aan al je functionele en esthetische eisen voldoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details