NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
All-in-one ladesysteem voor optimale montage en installatie
Met de onderdelen van Grass garandeert Van Opstal ook bij de Xpert Line zijn gekende, onberispelijke kwaliteit.

All-in-one ladesysteem voor optimale montage en installatie

Alles om lades te monteren, meteen uit voorraad leverbaar

De meeste interieurbouwers zijn ondertussen al langer bekend met voorgemonteerde lades. Handig en tijdbesparend maar vaak loopt de kostprijs ervan snel op. Ook zou de vakman zijn lades helemaal zelf kunnen ontwikkelen, van geleiders tot fronten en handgrepen. Van Opstal, de specialist in meubelbeslag en -accessoires, biedt de gulden middenweg. De Xpert Line is een all-in-one box om efficiënt, kwalitatief en kostenbesparend lades op maat te monteren en installeren.

Met de Xpert Line van Van Opstal was het zelfstandig samenstellen van lades op maat nog nooit zo gemakkelijk. Het concept is één box met alle geleiders, zijkanten, verbindingen en montagestukken waarmee de vakman snel en efficiënt de lades monteert. Bovendien zijn alle materialen meteen uit voorraad leverbaar. “Dit all-in-one pakket garandeert een optimaal gebruiksgemak voor de interieur-, keuken- en badkamerbouwer”, zegt managing director bij Van Opstal Sophie Werbrouck. “De bijpassende bodems en ruggen kan je apart bestellen en dan heb je in één beweging alles in huis. Je koopt per stuk wat je nodig hebt of bestelt meteen een volledig lot, alles is mogelijk.”

Met de Xpert Line stel je onder andere de Vionara en de Scala-lades eigenhandig samen.

Niet inboeten op kwaliteit

Waarom dan niet voor voorgemonteerde lades kiezen? Nochtans ook een interessant product. Ze worden op maat voor je gemaakt en zijn ook snel leverbaar. “Aan alles zijn voor- en nadelen”, vervolgt Sophie. “Voorgemonteerde lades zijn zeker interessant, ook wij bieden kwalitatieve toepassingen binnen dit segment aan. Maar de prijs ervan loopt snel op en daardoor verengt je doelgroep. Om net wel de volledige markt te bedienen en toch volop te blijven inzetten op een optimale ondersteuning van de vakman, ontwikkelden we de Xpert Line.”

Alle onderdelen in de Xpert Line-boxen zijn van het topmerk Grass. Daardoor garandeert Van Opstal zijn gekende, onberispelijke kwaliteit. Met de Xpert Line stel je onder andere de Grass Vionara en de Grass Scala-lades eigenhandig samen. Bovendien wordt de vakman van a tot z ondersteund bij de montage en installatie. “Wie zelf lades creëert, moet alles alleen uitzoeken, van de juiste onderdelen tot het voorbereiden van het maatwerk. Dat vergt enorm veel tijd. Met de all-in-one boxen valt heel dat organisatorische luik alvast weg. Je hebt meteen alle juiste onderdelen in handen en gaat er zo mee aan de slag.”

Enthousiaste reacties

Het werkveld is alvast overtuigd van de Xpert Line. Vooral het gebruiks- en installatiegemak van de reeks worden aangehaald als troef. Dat je de materialen per stuk kunt bestellen en dat ze direct uit voorraad leverbaar zijn, zij bijkomende pluspunten. Al is vooral de eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voor veel interieurbouwers het grootste voordeel. Sophie: “Het is fijn om te merken dat een product goed in de markt ligt. Het toont aan dat het werkt en dat we aan een specifieke nood tegemoet komen. Dat is en blijft ons doel bij Van Opstal: de vakman zo goed mogelijk ondersteunen bij elk project.”

Het succes van de Xpert Line doet Van Opstal alvast vooruitkijken en nadenken over toekomstige mogelijkheden van dit assortiment. “We hebben concrete plannen over de richting die we uitwillen met deze reeks. Al staat de uitwerking ervan nog volop in de kinderschoenen. Achter de schermen wordt hard gewerkt. We plannen tegen Prowood 2024 in oktober een gloednieuw oeuvre te presenteren, maar de concrete uitwerking houden we nog even geheim. Hoe dan ook presenteren we op dat moment onze gloednieuwe catalogus. Als ik een tip mag geven: hou Van Opstal in de gaten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details