NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
REHAU lanceert haar nieuwe kleuren kantenband die passen bij de nieuwe KRONOSPAN: Kronodesign Global Collection 3.0 Unlimited

REHAU lanceert haar nieuwe kleuren kantenband die passen bij de nieuwe KRONOSPAN: Kronodesign Global Collection 3.0 Unlimited

Een van de trends van dit seizoen is ongetwijfeld de natuurlijke stijl. Meer dan ooit doet de natuur zijn intrede in het interieurontwerp om een tijdloze, handgemaakte esthetiek over te brengen. De vraag naar dit type omgeving is aanzienlijk toegenomen en interieurontwerpers zetten steeds meer middelen in om projecten te creëren die aansluiten bij deze nieuwe trend.

REHAU, is zich hiervan bewust en wilt altijd de meest innovatieve oplossingen bieden, breidt zijn RAUKANTEX kantenbandcollectie nog verder uit dit met het nieuwe assortiment van de fabrikant Kronospan: Kronodesign Global Collection 3.0. Het is een gamma dat onbeperkte, hoogwaardige designmogelijkheden biedt die de komende vijf jaar wereldwijd als inspiratiebron zullen dienen voor meubel- en interieurprojecten.

De Kronodesign-collectie is de perfecte oplossing om de natuur in huis te halen met zijn realistische en warme interieurontwerpen.

Een van de sterke punten van REHAU hierbij is het aanbieden van een kantenband voor een optimale esthetische en kwalitatieve afwerking zonder concessies te doen aan de verwerkingsmogelijkheden van het decoratieve paneel: RAUKANTEX kantenbanden laten zich perfect combineren met de 246 kleuren en decors van de Kronodesign-collectie. Dankzij de hoogwaardige knowhow van REHAU hebben de kantenbanden een volledig identiek design, met elk decor uit de Kronodesign-collectie. Bovendien zijn de kantenbanden in nauwe samenwerking met Kronospan uitgewerkt en gevalideerd, zodat de klant met een gerust hart de juiste kantenband voor de gewenste plaat kan kiezen.  Op deze manier wil het bedrijf meubelfabrikanten de mogelijkheid bieden om uniforme omgevingen te creëren en de integratie van meubels in elk type interieurproject te vergemakkelijken.

De REHAU “Kantenband zoekmachine” is een  tool, die voortdurend wordt geactualiseerd en maakt het bovendien mogelijk om in een paar eenvoudige stappen de perfecte match te vinden. De professional kan nu gratis een monster aanvragen van de gewenste kantenband die past bij de Kronodesign Global Collection 3.0, dankzij de monsterservice die het bedrijf op zijn website beschikbaar stelt. De belangrijkste doelstelling is om het probleem van een mogelijk verschil tussen de kleuren en decoraties van de stalen via de schermen van de toestellen en de echte afwerking te vermijden.

De nieuwe Global 3.0-collectie van Kronodesign biedt een reeks kleuren die uitnodigen tot ontspanning en rust, zoals de twee effen kleuren “Basalt” en “Dark Chocolate”, die geïnspireerd zijn op de trendkleuren van 2023. REHAU biedt niet alleen kantenbanden die compatibel zijn met deze twee kleuren, maar ook kantenbanden die perfect geschikt zijn voor alle andere paneelontwerpen.

Deze nieuwe uitbreiding van de kantenbanden vormt een aanvulling op de RAUKANTEX Express Collection (het standaard assortiment kantenbanden van REHAU), dat effen en gedecoreerde kantenbanden, doorschijnende en 3D-effect kantenbanden alsook design kantenbanden in glas en metaal omvat. Al deze producten zijn verkrijgbaar in de klassieke versie, met een primerlaag voor het kantenband, in de voegloze versie RAUKANTEX pro, die met een functionele laag van 100% polymeer is voorzien voor -HOT-air of laserbanden.

Kortom, REHAU bevestigt met de uitbreiding van het RAUKANTEX programma zijn leiderschap in de sector van hoogwaardige design kantenband voor meubels en presenteert voor alle fabrikanten van decoratieve panelen op de markt een ideale oplossing voor elke decoratieve meubelstijl die maximale kwaliteit combineert zonder in te boeten aan design of functionaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details