NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Rehau

Idee. Project. Succes. Met REHAU kiest u voor meer dan 70 jaar ervaring in de interieurbouw. Wij leveren immers al sinds 1948 wereldwijd meubelcomponenten aan vele tevreden klanten, zowel grote ondernemingen als zelfstandige meubelmakers. Door in te zetten op innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit “Made in Germany” kunnen we stellen dat heel wat van de internationaal geproduceerde meubels en keukens tegenwoordig met REHAU-componenten worden gemaakt.

Ongeacht of het gaat om kantenbanden, oppervlakken, rolluiken, wandaansluitprofielen of plinten, wij ontwikkelen al onze producten met één duidelijk doel voor ogen: streven naar een optimale combinatie van kwaliteit en esthetiek, zonder daarbij in te boeten aan verwerkingsmogelijkheden. Zo zorgen wij ervoor dat elk idee werkelijkheid wordt.

Producten en diensten :

Kantenbanden RAUKANTEX

De REHAU kantenbanden vormen tot op vandaag onze hoofdactiviteit in het meubelsegment en staan symbool voor datgene wat onze klanten en partners bij ons waarderen: betrouwbaarheid, flexibiliteit en vernieuwingszin.

Dankzij deze fundamentele waarden vertrouwen heel wat meubelmakers en interieurbouwers wereldwijd op REHAU en RAUKANTEX.

Sommige gepatenteerde oplossingen van REHAU zoals de lijmvrije nulvoegkantenband RAUKANTEX pro hebben kwaliteitsstandaarden gedefinieerd, die tegenwoordig de maatstaf vormen voor alle toepassingen op plaatsen zoals de keuken en de badkamer.

De voordelen van de magazijncollectie in een notendop :

  • Het aanbod telt meer dan 2.400 kleuren en decors in meer dan 200.000 verschillende varianten, meteen leverbaar uit magazijn
  • Elke hoeveelheid, elke lengte: wij bieden al kantenbanden vanaf 1 m of 1 rol
  • Bijpassende kantenbanden bij alle gangbare plaatcollecties van toonaangevende fabrikanten
  • Professionele tools voor professionele meubelbouwers: kantenband zoeken, staal aanvragen, expertenhotline, direct online bestellen

Oppervlaken RAUVISIO 

De innovatieve RAUVISIO oppervlakmaterialen verbinden functionaliteit met extreme duurzaamheid en oneindig veel designmogelijkheden. Of het nu gaat om meubelfronten voor de keuken, badkamer, woonkamer of interieurtoepassingen in kantoren, restaurants en winkels: met onze polymeeroppervlakken brengt u creatieve ideeën tot werkelijkheid en creëert u gegarandeerd de perfecte ruimte voor uw klanten. De assortimenten bieden verschillende afwerkingen: glaslook, gelakt, extra mat, imitatiegrondstof, enz.

Configureer op maat gemaakte meubelfronten in maximaal acht stappen: al vanaf 1 stuk.

Video : https://youtu.be/0oLLYJZ4P40

Rolluikkasten RAUVOLET

De rolluik is een van de meest variabele kastoplossingen in de interieurbouw, ongeacht of ze dienst doet als praktische oplossing voor de opbergruimte in uw kantoor of als gebruiksvriendelijk nissensysteem in de keuken. Ze kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, en dankzij de vele verschillende designmogelijkheden voor het meubelfront is deze oplossing ook geschikt voor gebruik in krappe ruimten.

Met ons RAUVOLET-productaanbod bieden wij zowel industriële klanten als meubelmakers een ruime keuze aan mogelijkheden, ongeacht of het gaat om een groot project dan wel om een kleine aanvraag (vanaf 1 stuk leverbaar).

Meubel FLIPDOOR

Wanneer men opbergruimte esthetisch gaat ontwerpen en over functionaliteit nadenkt door af te wijken van de gebruikelijke regels, dan wordt een gewoon meubel plotseling heel wat meer dan zomaar een eenvoudige keukenkast en ontstaat iets compleet nieuw: FLIPDOOR. Of zoals wij het noemen: The Art of Storage.

Het rechtlijnige model (zonder zichtbaar geleidingssysteem) zal u van bij de eerste blik bekoren, maar ook in geopende toestand is de FLIPDOOR een echte blikvanger. Daarenboven overtuigt de FLIPDOOR met een uitstekende praktische bruikbaarheid op alle vlakken: van het bijzonder soepel lopende schaarsysteem over het plaatsbesparende openingsmechanisme tot en met de kant-en-klaar gemonteerde levering.

Doordat de FLIPDOOR vervaardigd is van onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk RAUVISIO crystal, integreert hij naadloos in het geheel met andere meubelen met REHAU-oppervlakken.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bouwmaterialen Adres Grauwmeer 1-12
3001 Heverlee
België
Telefoonnummer +32 (0)16 399911 E-mailadres info.bel@rehau.com Website rehau.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details