NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe bovenfrees is ultieme partner voor precisiewerk
De OF 1010 R wordt gelijktijdig ingeklemd bij beide geleidingskolommen en is geheel torsiestijf gefixeerd.

Nieuwe bovenfrees is ultieme partner voor precisiewerk

Intuïtieve bediening in combinatie met handige eigenschappen

Festool luistert naar zijn doelgroep en begrijpt hoe essentieel het is om als interieurbouwer gedetailleerd te werken. Daarom brengt de Duitse gereedschapsfabrikant de OF 1010 R-bovenfrees op de markt. Deze is zorgvuldig ontworpen en beschikt over uitzonderlijke eigenschappen om de stielman te ondersteunen op de werkvloer.

De bovenfrees wordt geleverd met allerlei nuttige accessoires.

Vanaf februari is de nieuwe Festool-bovenfrees OF 1010 R beschikbaar op de Belgische markt. Elke bovenfrees van de Duitse fabrikant is uitgerust met een krachtige elektromotor die tussen de 10.000 en 24.000 toeren per minuut levert. Dat is voor de OF 1010 R niet anders. Zo laat de frees toe om precieze afkantingen, gleuven en sjablonen te maken met de hand, net zoals de profilering van allerlei soorten werkstukken. Bovendien is ze door het compacte ontwerp en lage gewicht eenvoudig en comfortabel te hanteren. 

De OF 1010 R zou geen Festool-machine zijn, als er niet aandachtig geluisterd werd naar de gebruikers. Aan de bovenfrees is onder meer een ledringlicht toegevoegd dat een perfect zicht garandeert tijdens het werken. De twee helderheidsniveaus creëren schaduwvrij licht van alle kanten, zodat precisie helemaal binnen handbereik ligt. Gedaan met donkere werkomstandigheden of lastige schaduwen die het freeswerk bemoeilijken.

De OF 1010 R is een bovenfrees die staat voor precisie, veelzijdigheid en veiligheid.

Bestand tegen elke uitdaging

De OF 1010 R is een bovenfrees die intuïtief bedienbaar is. Ze wordt gelijktijdig ingeklemd bij beide geleidingskolommen en is geheel torsiestijf gefixeerd voor een perfect freesresultaat. Tijdrovende nabewerking is niet langer nodig. Bovendien kan je kiezen uit verschillende pakketten aangevuld met accessoires. Standaard zijn in de PLUS-versie wel de nieuwe zijaanslag met fijninstelling, de lichtmodule, spantang van acht millimeter, steeksleuteltje, plug it-netkabel en Systainer SYS3 M 237 inbegrepen. Kies je voor de SET- FS-SET- of FS-SET-Box-versie dan beschik je over extra accessoires en mogelijkheden. Dit biedt de vakman heel wat toepassingsmogelijkheden voor verschillende types projecten. En dat met slechts één machine. Het verhoogt de efficiëntie op de werf aanzienlijk en spaart je heel wat tijd uit. 

Bovendien is het gereedschap uitgerust met een geïntegreerd afzuigsysteem voor houtsnippers en stof. Dit bevindt zich in het freesplateau en is compatibel voor slangen met diameters van 27 en 36 millimeter. Zo blijft de werkplaats te allen tijde netjes. Helemaal komaf maken met rondvliegend stof? De OF 1010 R is compatibel met andere Festool-producten, zoals Cleantec-stofzuigers.

De compacte afmetingen en het lage gewicht laten een eenvoudige bediening toe.

Veelzijdig gereedschap

De OF 1010 R is ontworpen om het dagelijks werk van interieurbouwers te vergemakkelijken. De diepte-instelling kan tot op een tiende van een millimeter nauwkeurig worden afgesteld, onder meer door de stevige zijgeleider en micrometerinstelling. Dit alles zonder extra gereedschap. Het wisselen van de frees is ook eenvoudig en snel, zodat je moeiteloos van de ene taak naar de andere overschakelt.

De OF 1010 R bovenfrees is voorzien van de MMC-elektronica voor optimale prestaties en temperatuurregeling. Hierdoor past het toestel zich moeiteloos aan verschillende materialen aan. Festool neemt veiligheid steeds ernstig. Deze nieuwe bovenfrees is daarom uitgerust met een snelle remming en een beveiliging tegen herstart.

Kortom, Festool luisterde goed naar de noden van het werkveld en creëerde met de OF 1010 R een bovenfrees die staat voor precisie, veelzijdigheid en veiligheid. Deze machine voldoet aan de meest veeleisende behoeften en uiteenlopende types projecten van elke vakman.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details