NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een doordachte combinatie aan accu-oplossingen
In de Zagen- en Universal comboset vind je de TSC 55 K invalcirkelzaag.

Een doordachte combinatie aan accu-oplossingen

In maart lanceerde Festool de nieuwe 18 volt accu-combosets. Dit aanbod is specifiek gericht op startende professionals die op zoek zijn naar krachtige en veelzijdige accu-oplossingen. Elke set is speciaal ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften in het werkveld. Zo benadrukt de Duitse gereedschapsfabrikant zijn positie als partner voor de vakman.

De 18 volt accu-combosets zijn een innovatie van Festool waarmee de Duitse fabrikant van hoogwaardige gereedschappen en accessoires zich nog sterker in de markt wil zetten als een partner voor bouwprofessionals. De sets bestaan uit veelzijdige accu-oplossingen geschikt voor diverse toepassingen. Ze worden geleverd met een praktische, stapelbare en gratis TB M 137 ToolBox die perfect op de Systainer-formaten van Festool zelf past. Dit verrijkt de gebruikerservaring en vereenvoudigt de organisatie en het transport van gereedschap.

Daarnaast speelt elke set in op de noden van vakmannen. Het robuuste 18 volt-gereedschap is uitgerust met een EC-TEC borstelloze motor voor maximale duurzaamheid en weerstand, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Welke accu je precies in de set vindt, is zorgvuldig gekozen volgens de toepassing. Zo is gekozen voor de 5,0Ah-batterij in de Universal-, Zagen- en Houtconstructie-set. De iets lichtere 4,0 Ah HighPower Compact batterij vind je dan weer terug in de Montage-set.

De HKC 55 accu-handcirkelzaag zit in de Houtconstructie-set.

Voor elk wat wils

In totaal lanceert Festool vier combosets. De Universal-set bevat naast de 5,0 Ah batterij een invalcirkelzaag met accu-schroefboormachine. In de Zagen-set tref je een invalcirkelzaag en decoupeerzaag aan. De Houtconstructie-set bestaat uit een handcirkelzaag, een klopboormachine en een haakse slijper. De Montage-set tot slot heeft een slagschroevendraaier, een schroefboormachine en een decoupeerzaag. Zo garandeert Festool maximale efficiëntie op elke werf, door het ideale gereedschap meteen te koppelen aan een specifiek vakgebied. Bovendien zit op deze sets de all-inclusive-garantie, wat een volledige reparatiegarantie betekent op je accugereedschap, batterijen en laders gedurende drie jaar.

Vier accu-combosets die perfect inspelen op de noden van elk type werf en vakman.

Van beginners tot ervaren vakmannen

Deze sets richten zich tot de startende professional, maar zijn er ook voor meer ervaren vakmannen die hun machinepark willen uitbreiden of vernieuwen met innovatieve, krachtige oplossingen. Daarom loopt tot en met 31 mei een promocampagne. Wie een van de vier combosets koopt, ontvangt gratis een extra batterij. Je laadt de factuur eenvoudig op in je MyFestool-account en ontvangt vervolgens de 4.0 Ah Li-HighPower Compact accu in de bus.

Wie verder kennis wil maken met de machines en accessoires van Festool kan bovendien terecht in het Festool Experience Center. In deze ruimte ga je samen met een expert door de mogelijkheden en de machines, en kan je ervaringen en expertise delen. Zo test, ontdek, experimenteer en ervaar je Festool op maat van jouw specifieke noden. Je wordt er bijgestaan in je keuze en ontvangt advies voor je tot aankoop overgaat. Een afspraak maak je eenvoudig online. Zo denkt Festool altijd een stap verder, met de vakman en het eindresultaat in gedachten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details