NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Meubellinoleum terug van nooit weggeweest
De nieuwe Furniture Linoleum-kanten zijn verkrijgbaar in alle 24 Desktop-kleuren.

Meubellinoleum terug van nooit weggeweest

Kantenbandspecialist pakt uit met linoleumkanten

Furniture Linoleum wordt weer meer in de meubelbouw ingezet. Wie bij meubelelementen met Furniture Linoleum-oppervlakken dezelfde kantenband wil gebruiken, kan hiervoor bij Ostermann terecht. De nieuwe kanten zijn in 24 Desktop-kleuren en bijpassende structuren direct uit voorraad leverbaar.

Linoleum staat bekend om zijn elegantie en duurzaamheid. Bij de productie worden uitsluitend natuurlijke materialen en herwinbare grondstoffen zoals lijnolie, ecologische harsen, hout, kurkmeel en natuurlijke pigmenten gebruikt. Furniture Linoleum is het ideale oppervlaktemateriaal voor onder andere high-end bureaus en designmeubilair. Ook voor meubelen voor intensief gebruik – zoals kinderkamers, balies en bars – is het materiaal een verstandige keuze.

Exclusief bij Ostermann

Voor het vormgeven van meubels met Furniture Linoleum-oppervlakken kan de vakman bij Ostermann terecht voor drie productielijnen: Desktop Linoleum, Bulletin Board (prikbordlinoleum) en de licht-gemarmerde Marmoleum. Bovendien reken je op Ostermanns verregaande service. Je ontvangt een perfect op maat gesneden oppervlak dat direct geperst kan worden. Via de online configurator bestel je snel en eenvoudig op maat geconfectioneerde Furniture Linoleum-meubelfronten en -elementen. 

Voor meubels met Furniture Linoleum zijn exclusief bij Ostermann passende linoleumkanten direct uit voorraad leverbaar.

Om het uitzicht en de structuur van het materiaal over het hele meubel door te trekken zijn er bij Ostermann, naast de bijpassende ABS-kanten, nu ook linoleumkanten verkrijgbaar in 24 Desktop-kleuren. Van klassieke kleuren tot nieuwe aardetinten: de Furniture Linoleum-kanten geven je meubels een tijdloze uitstraling. Deze kantenbanden worden exclusief voor Ostermann geproduceerd en zijn direct uit voorraad leverbaar per rol van 29 meter in de standaardafmeting 26 op 1,2 millimeter. Verschillende decoren zijn ook verkrijgbaar in breedtes van 36 en 46 millimeter.

Tips van Ostermann

Linoleum is eenvoudig te verwerken. Het hoogwaardige, natuurlijke en licht elastische materiaal voelt zeer aangenaam aan en bezit bovendien antistatische, schimmeldodende en bacteriostatische eigenschappen. Linoleumkanten kunnen met een kantaanlijmmachine worden bevestigd. Hiervoor adviseert Ostermann de PU-smeltlijn REDOCOL Kantomelt PUR of PUR LM als blok. Deze lijmsoort bevat geen schadelijke stoffen. Voor een handmatige verlijming gebruik je de oplosmiddelvrije kantenlijm REDOCOL Greenline Kantol. Je vindt een technisch gegevensblad in Ostermanns onlineshop, met behalve gedetailleerde informatie ook tips and tricks voor de verwerking van je Furniture Linoleum-kanten.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details