NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Lichtrijke ruimte-indelingen met divina
Loftelementen van staal en glas zijn een highlight voor elk interieur.

Lichtrijke ruimte-indelingen met divina

Met de ruimteverdeler divina, nieuw in het assortiment van Ostermann, kan je als keuken-, meubel- of interieurbouwer complete scheidingswanden met een loftuitstraling creëren, al dan niet met geïntegreerde deur. Het flexibele, stevige en stabiele profielsysteem met strakke lijnen met hoge designwaarde wordt als een montageklaar, op maat geconfectioneerd kliksysteem geleverd. 

Loftelementen van staal en glas zijn een highlight voor elk interieur. Chique ruimteverdelers creëren lichte, open ruimtes bij nieuwbouw of renovatie. Die geven ook grote ruimtes in hotels, restaurants of winkels meer karakter en een industriële uitstraling. Met de nieuwe, montageklare, op maat gemaakte ruimteverdeler divina realiseer je die trendy look veilig, professioneel en zonder laswerk.

Snel en eenvoudig te monteren

Het systeem bestaat uit smalle aluminium profielen die op maat worden voorbereid. Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen de ruimteverdeler snel en eenvoudig online configureren en bestellen onder “Configuratie” op de website van Ostermann. Naast individuele draaideuren zijn ook ruimtehoge aanbouw- of vrijstaande glazen scheidingswanden en zelfs scheidingswanden met een geïntegreerde draaideur mogelijk. Je werkt ze optioneel af met vrij positioneerbare, zelfklevende scheidingsprofielen. 

De montage en afwerking zijn snel en eenvoudig. Je schuift de op maat gezaagde profielen en de losse onderdelen in elkaar en schroeft ze vast. Het kader dat zo ontstaat kan je vervolgens plaatsen, invullen met glas (of een ander vullingsmateriaal) en afwerken met eindprofielen. Zo krijg je in een recordtijd een loftelement met industriële look in het interieur.

Ook bij de kantenbanden blijft Ostermann inzetten op innovatie, onder meer met deze nieuwe collectie.

Scheidingswand met draaideur

Door de glazen scheidingswand te combineren met een draaideur, ontstaat een stijlvolle ruimteverdeler die ruimtes in woon- of bedrijfsgebouwen kan opdelen. Het minimalistische design met slanke profielen maakt dit een echte architecturale blikvanger. De draaideur is tot 3.000 millimeter hoog te configureren. Opmerkelijke designelementen zijn de verborgen scharnieren en de onzichtbaar ingebouwde magnetische sluiting.

Met of zonder eindprofiel

Met de innovatieve, aluminium scheidingswand met glazen vulling ontstaat een industriële, minimalistische look die perfect past in woningen, huizen, hotels en restaurants. Met de eindprofielen kan je de ruimteverdeler vrijstaand in het interieur of met één zijde aan een muur monteren. De experts van Ostermann adviseren je om met de scheidingswand kantoorruimtes vorm te geven of om overzichtelijke, gezellige zithoekjes in een restaurant of hotellobby te creëren.

Bestel- en montagegemak

Door de scheidingswanden en deuren montageklaar op maat te configureren bespaar je heel wat tijd. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om de profielen zelf op maat te snijden. Een compleet divina-systeem configureren en bestellen is snel en eenvoudig in de Online-Shop. Je ontvangt een compleet pakket met alle onderdelen en toebehoren. Enkel het glas moet je nog apart bestellen. Heb je vragen of nood aan advies voor je project of tijdens de montage? Het team van Ostermann staat voor je klaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details