NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Orgalux lade-indelingen voor een praktische keuken
Voor meer info kan je als Belgische klant terecht bij Liesbet Weckx.

Orgalux lade-indelingen voor een praktische keuken

Een keuken is pas een droomkeuken als ze ook praktisch is, en dat weten ze bij Van Hoecke in Sint-Niklaas als geen ander. Met Orgalux, hun merk voor lade-indelingen, rusten ze elke keuken uit tot een praktisch paradijs. Een doorsnee keuken is gevuld met maar liefst veertien winkelkarren aan materiaal. Om orde te creëren in die chaos komen lade-indelingen en keukenhelpers handig van pas. Ook het bestelproces wordt simpel met de handige basispakketten. 

Praktisch paradijs

Er zijn tal van manieren waarop de juiste lade-indelingen een keuken naar een hoger niveau brengen. Een high-end keuken met een kunststoffen bestekbak van lage kwaliteit brengt namelijk niet veel meerwaarde. Door te kiezen voor hoogstaande lade-indelingen gaan ze een keukenleven lang mee en krijgt de keuken net dat tikkeltje extra. Ze zorgen ervoor dat opruimen intuïtief wordt en steeds alles op zijn plaats ligt. Hierdoor wordt er een duidelijk overzicht gecreëerd en tijd bespaard tijdens het koken en de opkuis achteraf. 

Basispakketten bieden de kans om de eindklant de basics mee te geven die een keuken omtoveren tot een gebruiksvriendelijke en stijlvolle ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat.

Bestelproces

Ondanks de 9.000 verschillende indelingen hoeft het bestelproces niet complex te zijn. De basispakketten bundelen de absolute essentiële indelingen voor bestek en kookgerei. Bovendien hoef je zo slechts één product te bestellen om de keuken volledig praktisch in te richten. Basispakketten bieden de kans om de eindklant de basics mee te geven die een keuken omtoveren tot een gebruiksvriendelijke en stijlvolle ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat. 

Om orde te creëren in de chaos komen lade-indelingen en keukenhelpers handig van pas.

Keep it simple

De slogan keep it simple duidt op het uiterst eenvoudige assortiment. Hierin zitten negen verschillende pakketten, gaande van een basisuitrusting tot een volledig praktische inrichting voor ieder project. De lade-indelingen worden voorzien op standaarddieptes en dankzij de afgewerkte zijkanten zijn ze te plaatsen in iedere ladebreedte. Ieder pakket is uitgerust met een standaard indeling voor bestek en werkbestek, en wordt dan afhankelijk van het type pakket uitgebreid met een messenhouder, kruidenhouder of handige foliesnijder. Alle indelingen worden samengevoegd en geleverd in één handige doos, inclusief duidelijke installatiegids. Met slechts één bestelnummer bestel je een pakket naar keuze en tovert je keukenproject om in een kookparadijs. Voor meer info kan je als Belgische klant terecht bij Liesbet Weckx.

Gerenommeerde interieurbouwpartner

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Door de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details