NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Herwaardering van notenfineer
In combinatie met neutrale, aardse kleuren en fluweelachtige oppervlakken creëer je met notendecoren echte blikvangers.

Herwaardering van notenfineer

Notenkanten voor hoogwaardige elegantie

Van keukens tot winkelinrichtingen: vrijwel overal vind je tegenwoordig notendecoren. Keuken-, meubel- en interieurbouwers vinden bij Ostermann een veelvoud aan kanten in verschillende materialen en bovendien direct uit voorraad leverbaar.

De bijzondere tekening en nerfstructuur van notenhout was in de jaren vijftig en zestig een belangrijk onderdeel van een chique interieurdesign. Vandaag de dag wordt het houtdecor opnieuw gewaardeerd. Geen wonder, want een notenafwerking straalt niet alleen warmte en comfort uit, maar geeft meubels bovendien een exclusieve uitstraling. 

Breed scala notenkanten

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die plaatmateriaal met notenfineer ook aan de smalle zijde een hoogwaardige afwerking willen geven, vinden bij Ostermann fineerkanten van Amerikaans of Frans notenhout in verschillende breedtes en diktes. Een robuuste eyecatcher is de massief houten kant van 5 millimeter dik in Amerikaans notenhout. Deze kantlat wordt met een lengte van 3.000 millimeter direct uit voorraad geleverd. De dwarsfineer kanten maken het assortiment compleet. 

Notendecoren met bijpassende kanten geven elk meubel en interieur een hoogwaardige, exclusieve elegantie.

Ook in ABS-kantenband is er volop keuze. Alleen al in de afmeting van 23 op 2 millimeter kies je bij Ostermann uit ruim veertig verschillende kanten. Allen kunnen ze in elke gewenste breedte worden gesneden, voorgelijmd met smeltlijm of voorbereid voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologieën.

Daarnaast is bij Ostermann een grote verscheidenheid aan melamine kantenband verkrijgbaar, leverbaar in standaardbreedtes 23, 33 en 43 millimeter met een dikte van 0,3 millimeter en met verschillende structuren. 

Tip van Ostermann: komgrepen in noten

Als totaalleverancier voor de keuken,- meubel- en interieurbouw biedt Ostermann ook passende greepoplossingen in noten, zoals de twee massief houten komgrepen Limbo 1 en Limbo 2. Als alternatief zijn de aluminium komgrepen Polka Deco en Pogo Deco verkrijgbaar met een fineer notentoplaag. 

Het uitgebreide assortiment met talrijke designmogelijkheden vind je met het zoekbegrip #Highlights11 op de website.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details