NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
ECI Software Solutions draagt imos iX activiteiten over aan RAS Group

ECI Software Solutions draagt imos iX activiteiten over aan RAS Group

ECI Software Solutions BV, marktleider in bedrijfsmanagementsoftware voor project- en productiegedreven maakbedrijven, draagt het imos iX distributeurschap en de daartoe behorende activiteiten per 1 september over aan RAS Group, een specialist op het gebied van machineaansturing en automatisering. ECI en RAS gaan hiermee een intensieve samenwerking aan.

Veel bedrijven in de meubel- en interieurbouwbranche vertrouwen op de combinatie van imos iX 3D CAD/CAM, de software voor het ontwerpen van individuele meubels of complete interieurs gebaseerd op AutoCAD, en ECI’s Enterprise Resource Planning (ERP) systeem Proteus voor het realiseren van hun projecten. De overdracht van imos activiteiten aan RAS betekent dat klanten voortaan samenwerken met een specialist op het gebied van ERP en een specialist op gebied van CAD/CAM, waardoor zij optimale ondersteuning kunnen verwachten bij de digitalisering van hun processen. Met het partnerschap tussen de beide partijen is de continuïteit en kwaliteit van de integratie tussen de beide systemen gewaarborgd, wat inhoudt dat bijvoorbeeld materiaal- en werklijsten die gemaakt worden in imos, automatisch ingeladen kunnen worden in Proteus van ECI.

Aldo Veenstra, President Manufacturing Europe bij ECI: “In de afgelopen jaren heeft het imos product zich bewezen als zeer waardevol. De combinatie ERP en imos is voor ons van groot belang. Juist daarom zijn we zeer tevreden met een partner als RAS – een specialist met jarenlange ervaring. Met het overdragen van de imos activiteiten aan RAS kunnen we onze klanten beter bedienen.”

Nico van Colen, Bedrijfsleider RAS software houtbewerking: “Wij bieden interieurbedrijven zowel software- als hardware producten en machine-gerelateerde diensten. Wij hebben daarbij jarenlange ervaring met geïntegreerde imos oplossingen en bieden hiervoor ook consulting en opleidingen aan. De overname van ECI’s Nederlandse imos activiteiten en het partnerschap op het gebied van ERP’s zijn een versterking van ons aanbod. Met deze samenwerking kunnen wij een optimaal resultaat voor onze klanten bereiken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details