NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
YEPP heeft de voorbije jaren een indrukwekkend gamma aan vloeren en merken opgebouwd

YEPP heeft de voorbije jaren een indrukwekkend gamma aan vloeren en merken opgebouwd

YEPP (Your Ecological Parquetry Partner) heeft de voorbije jaren een indrukwekkend gamma aan vloeren en merken opgebouwd welk we aan de professionele vloeren- en interieurmarkt aanbieden

Wij zijn gegroeid vanuit onze ervaring als fa/brikant van massieve vloeren en leverancier van massief brut houtnaar een totaal leverancier van harde vloeren gaande van laminaat en parket alsook vinyl en hydride vloeren in al zijn facetten. 

Onze  portefeuille omvat volgende hoogstaande merken: Coretec – Parador – Mflor – Grizzly alsook het gerenommeerde Italiaanse parketmerk  “Listone Giordano”.  

Sinds kort zal YEPP ook het innovatieve merk WOODURA Planks  3.0 – geharde vloeren van Bjelin/Välinge verdelen voor de Benelux markt. een brede waaier aan kwalitatieve  A-merken en  de verscheidenheid in vloerproducten maken ons  een interessante partner voor menig professional en verdeler. 

YEPP heeft voor ieder wat wils !

Naast vloeren kunnen we ook tal van toebehoren aanbieden zoals plinten, profielen, afwerkings- en onderhoudsproducten, lijmen en ondergrondvoorbereiding en uiteraard een ruim aanbod in acoustische ondervloeren.

YEPP werkt met een salesteam van 8 gemotiveerde en ervaren vloerspecialisten om onze partners een optimale service te kunnen bieden.

Dealers en toekomstige dealers kunnen steeds terecht in onze vernieuwde showrooms te Turnhout en Gembloux om inspiratie op te doen qua merken en presentatie voor in de eigen toonzaal.   

Hans Declercq (salesmanager YEPP) wenst met volgende statement af te sluiten: “Ondanks de wat negatieve economische situatie in onze sector kijken we met YEPP toch enthousiast uit naar het verder implementeren van onze sterke merken in de markt. Samen met onze partners zijn we klaar voor de toekomst !“  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details