NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bjelin lanceert vloerenlijn in Benelux via YEPP

Bjelin lanceert vloerenlijn in Benelux via YEPP

Bjelin heeft de populaire Woodura Planks 3.0 in de Benelux gelanceerd via Your Ecological Parquetry Partner (YEPP). Deze in Europa ontwikkelde en geproduceerde vloer van gehard hout is uitzonderlijk duurzaam dankzij de toepassing van baanbrekende technologieën.

De Benelux, de economische unie van België, Nederland en Luxemburg, is een nieuwe markt voor Bjelin. “We zijn verheugd om onze Scandinavisch ontworpen, duurzamere houten vloeren in de Benelux te lanceren via YEPP,” zegt David Sarcinella, general manager West Europa. “Met meer dan 50 jaar ervaring in de houtsector is YEPP de ideale partner voor ons.”

“Consumenten zijn op zoek naar een meer ecologisch verantwoorde vloer die slijtvast, onderhoudsarm en meer waterbestendig is,” zegt Hans Declercq, Sales & Marketing bij YEPP. “Een paar jaar geleden ontdekte ik de nieuwe revolutionaire Woodura vloerbedekking, die aan al deze eisen voldoet en daarom een game changer is.”

Deze vloeren van 100% echt hout, die ideaal zijn voor woon- en commerciële projecten, zijn voorzien van de gepatenteerde Woodura®-technologie. Deze technologie is ontwikkeld door Välinge Innovation en zorgt voor vloeren die drie keer sterker zijn dan traditionele houten vloeren, terwijl ze beter bestand zijn tegen restindrukken en water. De technologie zorgt er ook voor dat er tien keer meer vloer kan worden geproduceerd uit elke boomstam, wat een duurzamere vloeroptie oplevert.

Uitgerust met de lekvrije 5G Dry® klikverbinding zijn deze vloeren ook snel en gemakkelijk te plaatsen, zonder lijm, spijkers en afdichtmiddelen. Waterdichte voegen voorkomen dat water door de naden sijpelt en de ondervloer beschadigt.

Bjelin kijkt reeds uit om meer nieuws  te delen naarmate het bedrijf blijft groeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details