NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Voor interieurs met een tikkeltje meer

Voor interieurs met een tikkeltje meer

Sfeer, elegantie en standing aan een interieur geven. Daar zijn niet altijd grote ingrepen voor nodig. Speciaal meubelbeslag, een innovatief schuifdeursysteem of een kwalitatieve kapstok zijn maar enkele van de vele mogelijkheden om dit doel te bereiken. En waar kan je daarvoor beter terecht dan bij Finterio uit Wevelgem? De importeur en verdeler van een breed gamma aan interieuroplossingen koppelt kwaliteit aan een gedegen vakkennis.

Finterio bouwde de laatste jaren een sterke reputatie uit als importeur en verdeler van deur-, raam- en meubelbeslag, schuifdeursystemen en interieurafwerkingsmaterialen. “We richten ons specifiek naar de vakhandel en bieden ondersteuning aan de architect en projectleider”, vertelt bedrijfsleider Luc Denys. “Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de fundamenten van onze onderneming. Vandaar dat we voornamelijk Europese topmerken verdelen, meestal exclusief voor de Belgische markt.”

Ook een eigen merk

Finterio overstijgt de status van importeur en verdeler. Jaren geleden investeerde de onderneming in de ontwikkeling van een eigen merk voor rvs-deurbeslag, Cridea. “Bedoeling was in te spelen op de marktvraag naar betaalbare kwaliteitsoplossingen”, aldus Luc Denys. “Deze reeks kent een explosief succes. Zowel de inox als zwarte of witte uitvoeringen zijn erg gegeerd. Wat betekent dat we in onze missie zijn geslaagd. Toch rusten we niet op onze lauweren. Integendeel, we blijven het Cridea-gamma verder ontwikkelen. En dit vanuit een praktijkgerichte visie, met oplossingen voor reële problemen.”

Uitgebreide stock, snelle levering

Een van de troeven waarmee Finterio zich weet te onderscheiden, is de ruime voorraad. “De vakhandel kan onmogelijk alles op stock houden”, legt Luc Denys uit. “We kiezen er bewust voor om een deel van deze taak over te nemen. Concreet leveren we ons bijna volledige aanbod binnen de één à twee werkdagen. Daarnaast ondersteunen we alle professionelen met advies op maat. Doorheen de jaren bouwden we een gigantische expertise op die we graag met onze klanten delen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details