NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De uitgebreide collectie gemelamineerde spaan van Pfleiderer met unieke kleurkoppeling is 100% herbruikbaar.

Toonaangevend duurzaamheidsbeleid

Als interieurbouwer maak je graag de juiste materiaalkeuzes. Triplaco, gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige decoratieve plaatmaterialen, levert vooruitstrevende producten, ook op het vlak van duurzaamheid.

Met Abet Laminati, Pfleiderer en Kaindl vind je bij Triplaco een uitgebreid aanbod aan laminaten. Meer dan 600 voorraaddecoren liggen standaard voor je klaar. Het HPL-aanbod wordt aangevuld met een uitgebreide collectie gemelamineerde spaan van Pfleiderer in decorkoppeling: 284 decoren in kleurkoppeling. De perfecte basis voor elk design en elke oplossing.

Vooruitstrevende materiaalpartner

Alle merken worden gekozen voor hun lage ecologische voetafdruk. Zo zijn alle producten PEFC of FSC gecertificeerd en wordt heel wat plaatmateriaal van Pfleiderer aangeboden met het Cradle to Cradle-certificaat. Dit duurzaamheidscertificaat garandeert producten voor honderd procent hergebruik. Ook Abet Laminati investeert continu in een productiebeleid met een lage impact op het milieu. Zo komt bijna de helft van hun elektriciteit van restwarmte uit stadsverwarming en wordt meer dan vijftig procent van hun waterverbruik opnieuw in het productieproces geïnjecteerd. Door deze partnerships biedt Triplaco niet enkel verfijnde producten aan, maar is het bedrijf ook toonaangevend wat duurzaamheid betreft. 

De laminaten van Triplaco zijn de perfecte basis voor elk design en elke oplossing.

Gespecialiseerde service

Als specialist in de oplijming van laminaten slaagt Triplaco erin om binnen een korte termijn alle HPL vakkundig inhouse te verlijmen. Uniek is dat Triplaco ook grote en zelfs tot 2.100 millimeter brede formaten oplijmt. Ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit draagt Triplaco niet enkel uit in zijn productgamma, maar ook binnen de klantenservice. Samen met een eigen machinepark en snelle leveringstermijnen vertaalt zich dit in producten en services van topkwaliteit voor elk project.   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details