NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar de essentie van het leven
Leg je vloer helemaal volgens jouw stijl en maak je keuze uit de verschillende legpatronen.

Terug naar de essentie van het leven

Vloeren geïnspireerd door de natuur

Een sterke, makkelijk te onderhouden en vooral mooie vloer: dat is voor veel klanten de essentie. Al is dat laatste voor iedereen anders. Daarom kies je bij de Essentials-collectie van COREtec® Floors uit 62 sfeervolle designs geïnspireerd door de natuur. Dat je vloer makkelijk te onderhouden is en ook jaren na installatie mooi en supersterk blijft, geeft je dan weer tijd voor wat echt essentieel is in het leven: genieten.

De looks van COREtec® Floors Essentials-collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur. Net door die weelderige variatie aan kleuren en texturen, vind je de vloer die bij je past. Of je nu houdt van zachte aardetonen of warme, donkere kleuren, de authentieke looks van de natuur passen in elk interieur. Zeker ook in het jouwe.

Niet alleen de look doet er bij COREtec® toe, ook het gevoel met goed zitten.

Zien, voelen, leven

Niet alleen de look doet er bij COREtec® toe, ook het gevoel met goed zitten. Daarom kan je de nerven die je ziet ook echt voelen. De Embossed in Register-technologie (EIR) maakt dit mogelijk. Dit reliëfdruksysteem maakt dat de structuur van de vloer perfect overeenstemt met het motief van het ontwerp waardoor een uitzonderlijk realistische afwerking ontstaat. Betekent dit dan meer onderhoud? Integendeel. Want bij de Essentials-collectie krijg je de esthetische meerwaarde van de natuur zonder de nadelen ervan. Zo krijg je een mooie, makkelijk te onderhouden en sterke vloer. Ook dat is essentieel.

Gepatenteerde Sound Core®-technologie

Net als de andere COREtec®-vloeren, maakt de Essentials-collectie gebruik van de Sound Core®-technologie. Die maakt je vloer honderd procent waterdicht. Daardoor leg je dezelfde vloer gerust in je keuken en badkamer of pas je hem met gemak toe op wanden. Het geeft je interieur een rustige en uniforme look. Daarnaast draagt de geïntegreerde Sound Core®-onderlaag in kurk bij tot een geluidsdemping op topniveau en haal je met COREtec® vloeren in huis die bestand zijn tegen de levensstijl van zowel kinderen, huisdieren als enthousiaste volwassenen. Daarvoor zorgen verschillende hoogwaardige slijtlagen van samen maar liefst 0,55 millimeter dikte. 

Gebruiksgemak vanaf de installatie

Ook het plaatsen van COREtec®-vloeren is kinderspel. Aan de onderkant zit een geïntegreerde kurklaag die de meeste oneffenheden op de ondergrond opvangt. Een afzonderlijke extra onderlaag is hierdoor overbodig, zelfs tijdens een renovatie als je bovenop een bestaande vloer werkt. Met vloeren van COREtec® heb je meteen een duidelijk zichtbaar resultaat en richt je in een oogwenk je woning, kantoor of winkel in. 

De looks van COREtec® Floors Essentials-collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur.

Maak een statement met je vloeren

Je vindt in de Essentials-collectie een waaier aan formaten, kleuren en texturen die je oneindig combineert. Wie voor groeven kiest, bepaalt zelf waar en hoe ze zichtbaar zijn. Ze creëren het effect van echte voegen. Leg je vloer helemaal volgens jouw stijl en maak je keuze uit de verschillende legpatronen. De grote visgraatplanken zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor grote ruimtes en geven dynamiek aan je kamer, terwijl de Multi-series dan weer de look-and-feel van echt parket garanderen. Bovendien trek je de esthetiek van je nieuwe vloer moeiteloos door naar muren en wanden voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Een blikvanger in je kamer, een nis of accentmuur in een bijpassend design: de mogelijkheden van de COREtec® Essentials-collectie zijn eindeloos. Welke vloer verovert jouw hart?   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details