NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Stijlvol, duurzaam en functioneel
Grondstofzuinig parket van Duitse makelij.

Stijlvol, duurzaam en functioneel

Nieuwe laminaat-, parket- en akoestische producten

Het Duitse MEISTER staat al sinds 1930 voor kwaliteit, innovatie en slim design. Hun laminaat, parketvloeren en akoestische panelen maken van elke woning een comfortabele thuis. Daar doen ze vanuit hun thuisbasis Meiste in het noorden van Sauerland nog een schepje bovenop met de ontwikkeling van enkele nieuwe producten. Een voorproefje op hun presentatie op Domotex in Hannover.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten legt MEISTER de focus op duurzaamheid en respect voor natuurlijke grondstoffen. Op Domotex pakt het Duitse familiebedrijf in januari uit met zijn vernieuwde laminaatassortiment, de grondstofzuinige houten vloer Natureflex en zijn akoestische panelen met houtoppervlakken. Hoogwaardige en stijlvolle producten waarmee MEISTER zijn stempel drukt op woningen over de hele wereld.

Leef over de volle lengte

MEISTER-laminaatvloeren bestaan voor 95 procent uit natuurlijke materialen en zijn vrij van pvc en weekmakers. De Duitse fabrikant is dan ook trots het Blauer Engel-keurmerk voor ecologische producten te mogen dragen. De focus van het nieuwe laminaatassortiment ligt op authentieke en natuurlijke eiken decors, die visueel en voelbaar niet meer te onderscheiden zijn van parket. Vanaf 2024 schakelt MEISTER voor alle lange planken over van het huidige MCP-kliksysteem naar 5G DRY.

Hoogtepunt van het nieuwe productgamma is de Edition m8. Deze laminaatcollectie maakt indruk met zeer natuurlijke planken met een eindeloze look. Ondanks het compacte formaat van 1.288 op 328 millimeter zijn de overgangen tussen de gelegde planken amper zichtbaar. Zo ontstaat de illusie van oneindig lange planken. Het authentiek matte decoroppervlak en de natuurlijke houtstructuur geven zichtbaar en voelbaar de indruk van een natuurlijk geoliede vloer van echt hout. Trendformaten als visgraat en brede planken maken het nieuwe compacte assortiment compleet.

Edition m8-laminaat maakt indruk met buitengewoon brede planken voor een eindeloze look.

Made in Germany

MEISTER pakt graag uit met zijn productie in Duitsland. Zo krijgt ook de massief houten parketvloer Natureflex HD 100 het label ‘Made in Germany’. De vloer is stevig en flexibel, met een geringe opbouwhoogte van slechts acht millimeter dikte. Daarom is de vloer ideaal voor renovaties en saneringen. Bovendien vormt de slanke productopbouw van de Natureflex een grondstofzuinig alternatief in vergelijking met gangbare parketvloeren.

Door de verbeterde oppervlaktetechniek combineert Natureflex HD 100 een visueel en voelbaar natuurlijk, fraai oppervlak met een authentiek en levendig kleurverloop. Met zijn ultramat gelakte Duratec Nature-oppervlak is hij zeer robuust en onderhoudsvriendelijk. Je legt de planken volledig verlijmd of zwevend met het praktische Multiclic-systeem.

Grip op akoestiek

De akoestiek in een ruimte verbeteren, doe je met de akoestische panelen van MEISTER. Nu grote textieloppervlakken op vloeren en wanden uit onze woonkamers verdwijnen, zoeken we andere manieren om storend geluid weg te nemen. De Acoustic Sense-panelen bieden op een simpele en stijlvolle wijze uitkomst. Het gamma wordt nu aangevuld met drie nieuwe houtoppervlakken onder de naam Acoustic Sense WOOD. Ze geven de moderne inrichting een bijzondere flair en absorberen tot honderd procent van het geluid. Voor een duidelijk merkbare akoestische verbetering is het al voldoende om een wand deels te bekleden met een wandpaneel van karaktervol massief hout en hoogwaardig vilt.

Bezoek MEISTER op stand C40 in hal 19/20 op Domotex, van 11 tot en met 14 januari 2024.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details