NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Slimmer produceren met de juiste software

Slimmer produceren met de juiste software

Efficiënter produceren, welke interieurbouwer wil dat niet? CBA stelt zich al jarenlang ten dienste van die missie. Met sectorspecifieke software ondersteunen ze de interieurproductie, van ontwerp tot het aansturen van de CNC-machines. Voor kleine schrijnwerkerijen en industriële bouwbedrijven, ook voor complexe ontwerpen en technische uitvoeringen.

Jarenlange expertise, diepgewortelde passie en onverstoorbare toewijding maken CBA tot ideale softwarepartner voor professionals in de interieurbouw. Ondertussen is hun CAD/CAM-programma CABINET VISION een referentie in de sector. Het modulaire en praktijkgerichte softwarepakket geeft de gebruiker alle tools in handen om correct, snel en efficiënt meubels te ontwerpen en te produceren. Ook ALPHACAM is een ideale IT-aanvulling om slimmer te produceren. 

Met CABINET VISION kan je correct, snel en efficiënt meubels ontwerpen en produceren, bijvoorbeeld voor kantoren.

Tijd besparen, kosten verlagen, meer en sneller produceren, de verkoop boosten en de communicatie verbeteren zijn de hoofdredenen om CBA-software aan te kopen en in gebruik te nemen. Naast de ontwerpvrijheid uiteraard. In een competitieve en uitdagende markt voegen deze oplossingen meteen meerwaarde toe aan elk schrijnwerkatelier. Om klanten nog beter te ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering zoekt CBA voortdurend naar verbeteringen. Dat mondt uit in waardevolle updates, uitbreidingen en nichesoftware, zoals TopStair.

Toegewijde expertise voor nichemarkten

Om nog dichter bij de markt en bij de klant te staan, blijft CBA zijn software verder verfijnen. TopStair is een mooie illustratie van de missie om interieurbouwers maximaal te ondersteunen met specifieke oplossingen. Dit exclusieve CAD/CAM-pakket is, in samenwerking met Compass Software, ontwikkeld voor het ontwerpen en produceren van trappen. De software laat toe snel te ontwerpen, plannen af te drukken, 3D-renders te maken, rapporten te trekken en nog veel meer. Qua designmogelijkheden gaat het vrij ver. Denk aan muren, openingen, deuren en vensters, maar ook bomen, spillen, lamellen, Z-treden en nog veel meer.

“Zowel de ambachtelijke als de industriële trappenbouwer komt met TopStair aan zijn trekken”, zegt zaakvoerder Christian Bovens. “Met verschillende versies spelen we in op uiteenlopende productievolumes en specifieke noden. Het basispakket bevat de software, een plotter en toebehoren, opleiding en service. De sterke toespitsing op trappenbouwen maakt dat je als vakman de investering in slechts één jaar terugverdient.” Naast de basisuitvoering – het TopStair CAM of CAD Standaard – is er een Advanced-pakket voor de veeleisende producent boordevol bijkomende functies, zoals meerdere verdiepingen, glazen vullingen, … Voor ondernemingen die een zeer geavanceerde oplossing zoeken, is er ook nog de Ultimate-versie.

Oplossingen op maat van de klant

De betrokkenheid van CBA bij de markt uit zich niet enkel in producten, maar ook in de sterke service. Zo ben je als vakman zeker dat je steeds met een up-to-date softwarepakket werkt en dus de nieuwste technologie kan inzetten voor je productie. Bovendien zijn de onderhoudscontracten een extra veiligheid voor een vlot draaiend productie-apparaat. Christian vult aan: “Onze service en onderhoudscontracten zijn een stevige ondersteuning in de praktijk, zeker gecombineerd met innovatieve hardware, zoals onze SL-laserprojectoren. Deze toestellen zijn een waardevolle hulpmiddel voor de productie van trappen, geprefabriceerde betonelementen en nog veel meer.”

De reikwijdte van het softwaregamma is en blijft uiteraard een grote troef van CBA. Wat je doelgroep, voornaamste type projecten, aantallen geproduceerde meubelen, … ook is, je vindt een geschikt pakket op maat van je onderneming. Dat geldt bovendien voor elke stap in je productieketen, van het dagelijks beheer en personeelsadministratie tot interieurontwerp en (volautomatische) productie. Of je zet de software meteen in om je productie van a tot z te verbeteren. “Interieurbouwers weten vaak niet wat onze software zoal kan om hen te ondersteunen. Daarom tonen we het graag tijdens een demo. Vraag een testversie aan via de website of neem contact op”, besluit Christian.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details