NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bescherm al het houtwerk in een ruimte met dezelfde olie.

Rubio Monocoat: kleuren en beschermen in één laag

“Als het hout is, hebben wij er de afwerking voor: binnen of buiten, vloer of plafond”, vertelt Bart Defrancq, commercieel directeur van Rubio Monocoat. Verwacht geen exuberant aanbod met voor elke houtsoort een verschillend product. Het verfrissende is dat de fabrikant met enkele kwalitatieve olies en creams hout snel en goed kleurt en beschermt. 

Nu de zomer erop zit, is het tijd om in huis aan de slag te gaan. Om hout in interieurs te kleuren en beschermen raadt commercieel directeur Bart Defrancq de monocoat Oil Plus 2C aan: “De naam zegt het zelf: hiermee kleur en bescherm je het hout in één beweging. Doordat je de olie op verschillende oppervlaktes kan gebruiken – denk aan parket, raamkozijnen, trappen en zelfs werkbladen – kan je al het schrijnwerk in een ruimte op dezelfde werkwijze beschermen met slechts één product. Ook als je met verschillende houtsoorten werkt, kan je een gevoel van eenheid creëren door de juiste kleur voor de juiste houtsoort te kiezen.”

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is solvent bij productie en gebruik.

Gezond voor vakman en klusser

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is niet alleen snel en breed toepasbaar, door de combinatie van de olie met een accelerator droogt het geheel snel en is er geen overlapping mogelijk. Je ziet dus niet waar je twee keer gepasseerd bent. Deze ster in het gamma is beschikbaar in veertig standaardkleuren, van White tot Cherry Coral. Bart stipt nog een voordeel aan: “Door de olie solventvrij te maken, creëren we niet alleen een ecologische houtolie op productieniveau, maar ook op applicatieniveau. Het is gezonder voor de gebruiker, of dat nu een professioneel vakman of een klusser is. Onze producten voldoen aan de strengste emissievoorwaarden zonder aan kwaliteit in te boeten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details