NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Revolutie in CNC-integratie: transformatie van interieurdesign
Het programma laat gebruikers toe om ontwerpen te realiseren met intuïtieve 3D-onderdelen die je gemakkelijk instelt en plaatst.

Revolutie in CNC-integratie: transformatie van interieurdesign

Nieuwe dimensie van efficiëntie voor creatieve ontwerpers en meubelmakers 

Sinds 2017 slaan PaletteCAD Nederland en Rogiers, de vooraanstaande leverancier van SCM CNC-machines in België, de handen in elkaar. Hun samenwerking gaat verder dan het bieden van hoogwaardige CNC-machines tegen een betaalbare prijs. Ze leveren innovatieve oplossingen aan ontwerpers en meubelmakers. De naadloze integratie van PaletteCAD met diverse CNC-apparatuur opent de deur naar een nieuwe dimensie van efficiëntie en creativiteit. 

In de snel evoluerende wereld van interieurontwerp en CNC-technologie zijn efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit een must voor elke interieurontwerper en meubelmaker. Daarom werken PaletteCAD Nederland en Rogiers al jarenlang samen om interieurbouwers te ondersteunen. Als specialist in de verkoop, levering, installatie en het onderhoud van alle klassieke tot CNC-gestuurde machines benut Rogiers zijn verregaande kennis over het machinepark om nieuwe CNC-technologie in te zetten in het maakproces. PaletteCAD Nederland is de partner bij uitstek om die innovatieve toepassingen te ontwikkelen en te integreren op diverse CNC-apparatuur. 

Betaalbare CNC-revolutie

Speciaal voor de startech cn v, startech cn +, morbidelli cx 100, morbidelli cx 110, morbidelli cx 210, en morbidelli cx 220, allemaal CNC-machines van SCM, presenteren PaletteCAD Nederland en Rogiers een unieke aanbieding. Voor slechts € 3990 profiteren vakmensen nu van een complete CAD/CAM-oplossing die de weg opent naar hoogwaardige CNC-technologie.

De leercurve is minimaal, waardoor professionals snel en efficiënt met het programma aan de slag gaan.

Gebruiksvriendelijkheid: een unieke troef

In vergelijking met traditionele technische tekenmethodes biedt PaletteCAD diepgaande functionaliteiten, specifiek afgestemd op de behoeften van interieurbouwers. Wat PaletteCAD werkelijk onderscheidt, is de snelheid waarmee het geïntegreerd wordt in het werkproces van interieurbouwers. De leercurve is minimaal, daardoor gaan professionals snel en efficiënt met het programma aan de slag. Dit draagt niet alleen bij aan de productiviteit van het bedrijf, maar stelt ontwerpers bovendien in staat zich te richten op hun kernactiviteiten zonder gehinderd te worden door complexe softwarestructuren. Bovendien is de integratie met SCM-machines zo naadloos dat gebruikers vrijwel niets meer in Maestro hoeven te doen om te starten met de productie van een ontwerp.

De toekomst van interieurontwerp

De gezamenlijke inspanningen van PaletteCAD Nederland en Rogiers beloven naast betaalbare CNC-technologie met andere woorden een veelzijdige benadering van efficiëntie. In een tijd waarin technologische innovatie de norm is, is de samenwerking tussen beide spelers de voorbode van wat mogelijk is in interieurontwerp en productie. Ontwerpers en meubelmakers worden aangemoedigd om de grenzen van hun creativiteit te verkennen en te ontdekken hoe deze krachtige combinatie hun vakmanschap naar ongekende hoogtes brengt.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details