Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Bouw- & meubelbeslag

PVD Mat Gold combineert kwaliteit en trends

_DSF4140 kopiëren
Finterio heeft een groot aanbod aan meubel- en deurbeslag in PVD Mat Gold.

4 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het Wevelgemse bedrijf vertegenwoordigt Europese topmerken en heeft een eigen huismerk. Nieuw in dat aanbod: meubel- en deurbeslag in PVD Mat Gold-afwerking.

Finterio heeft beslag in alle kleurschakeringen. Zwart en wit namen de voorbije jaren de bovenhand. En ook messingkrukken vinden hun weg in dit aanbod. Finterio ging samen met hun fabrikanten op zoek naar nieuwe kwalitatieve afwerkingen in onder meer de lijn van messing beslag. “We zochten en vonden een oplossing in mat messing voor de deurkrukken in ons huismerk en hebben dit nu door doorvertaald naar meubel-
beslag”, zegt zaakvoerder Luc Denys.

PVD Mat Gold past in ieder interieur, van een klassieke kast tot een strak ontwerp.

Het meubelbeslag met PVD Mat Gold-afwerking kreeg een nieuwe afwerkingstechniek die door middel van verdamping in een vacuümomgeving een toplaag in vloeibaar metaal aanbrengt op roestvrij meubelbeslag. Het resultaat is een dunne coating die zich onderscheidt door zijn hardheid en lange levensduur. “Maar ook visueel mag het resultaat zeker gezien worden”, zegt de zaakvoerder. “De gladde, matgouden afwerking is een echte eyecatcher die doorheen het hele huis opvallende accenten oplevert. Niet enkel in de meer klassieke interieurs waar je dit type beslag wel vaker vindt. Dit matgouden beslag doet het ook zeer goed in moderne interieurs. Denk maar aan een accent op een strakke zwarte kast. Dat geeft meteen een chique en unieke toets.”

De PVD coating is bovendien milieuvriendelijker dan verven of verzinken en het resultaat staat garant voor een langere levensduur. “Een zeer kwalitatief product dus waarmee Finterio een voorloper is op de trends”, zegt Luc. “Er is al een groot aanbod in de PVD Mat Gold-afwerking te verkrijgen en dat assortiment zal de komende tijd nog verder uitbreiden.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details