NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Omvangrijke vernieuwing decors voor designvloer
Met hun hoge gebruiksklasse 23/33 zijn de Rigid-vloeren van MEISTER ook geschikt voor intensief gebruikte ruimtes (hier: MeisterDesign. rigid RB 400 S, Cosmic Beam 7436).

Omvangrijke vernieuwing decors voor designvloer

MEISTER venieuwde de decors voor het waterproof assortiment Rigid Core-designvloeren in de drie collecties. Voortaan kies je uit 36 varianten, waarvan 25 volledig nieuw zijn in het gamma.

In plaats van uit 20 producten binnen de drie MeisterDesign. Rigid-collecties RD 300 S, RL 400 S en RB 400 S, kiezen klanten sinds 1 april uit 36 varianten. De Rigid Core-vloeren onderscheiden zich nog steeds door hun bijzondere stabiliteit en prachtige decors en zijn, net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany. De vloeroppervlakken beschikken over een bewezen antibacteriële werking. De hoogwaardige contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. Rigid-varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert. Met een stevig kliksysteem leg je de vloeren bovendien gemakkelijk zwevend. Ook is het mogelijk de vloer bijvoorbeeld op tegels te leggen, zonder dat de oude ondergrond doordrukt. 

Lange planken zonder decorherhaling: de vloeren uit de collectie RL 400 S zijn absoluut uniek (hier: eik gebarsten Terra donker 7433, houtdessin).

Buitengewone oppervlakken

MeisterDesign. Rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer resulteert, samen met geïntegreerde contactgeluiddemping, in een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk. Nog een voordeel: het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish. Met hun lengte van ruim 1,80 meter en decors zonder herhaling op de plank, vormen de vloeren uit de collectie RL 400 S een absoluut uitzonderlijk product.

Extra laag voor bijzondere geluidsisolatie 

De compacte planken uit collectie RD 300 S zijn met hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.

De compacte planken uit de collectie RD 300 S (dekmaat 1290 x 228 mm) zijn met hun geïntegreerde contactgeluiddemping en extra dempende tussenlaag bijzonder stil (hier: Dark Woodland 7386, houtdessin).

“Indoor Air Comfort GOLD” voor kamers met gezonde lucht

Alle MeisterDesign. Rigid-vloeren zijn vrij van ftalaten, Made in Germany, en beschikken over het keurmerk “Indoor Air Comfort GOLD”. Het Indoor Air Comfort GOLD-keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC’s) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC’s en naleving van alle wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details