NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe kleuren en afwerkingen voor smaakvolle meubelbeslagcollectie
De smaakvolle coatings van de Pure Metallics, Colours and Neutrals-collectie verrijken elk interieur.

Nieuwe kleuren en afwerkingen voor smaakvolle meubelbeslagcollectie

Allround interieurafwerking met innovatief kleurenpalet

Finterio zoekt voortdurend naar innovatieve producten voor interieurbouwers, architecten en vormgevers. De expert in allround interieurafwering pakt daarom uit met een nieuwkomer in zijn reeds uitgebreide productgamma van meubelbeslag en -systemen. De nieuwe coatings Pure Metallics, Colours and Neutrals van Didheya bieden een brede waaier aan kleuren en afwerkingen op maat, geschikt voor unieke high-end interieurs. 

Het aanbod van het Wevelgemse Finterio is ingedeeld in verschillende productgroepen: deur- en raambeslag, meubelbeslag, schuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting. In zijn continue zoektocht naar vernieuwende producten en toepassingen streeft de interieurexpert naar het meest optimale en verfijnde assortiment. Met de nieuwe Pure Metallics, Colours and Neutrals-collectie van het topmerk Didheya haalt Finterio een waaier van kleuren en afwerkingen in huis voor elk interieur.

Finterio staat garant voor een brede waaier aan kleuren en afwerkingen op maat.

Oneindige mogelijkheden

Om de creatie van ruimtes te verbeteren, hun opties te verruimen en grote kansen te creëren met kleine details, kwam de Pure Metallics, Colours and Neutrals-collectie tot stand. Met zijn achttien verschillende kleuren en afwerkingen bieden de nieuwe coatings talloze opties voor het meubelbeslag uit het Didheya-assortiment. Het kleurenpalet bestaat uit twee soorten afwerkingen: de Pure Metallics laten de metallic-uitstraling van de meubelonderdelen zien. De Neutrals en Colours bedekken het meubelbeslag volledig in een smaakvolle kleur naar wens.

Costum Colours

Met de veelzijdige kleuren en afwerkingen binnen deze elektrostatische coatingafwerkingen van Didheya creëert Finterio unieke onderdelen op maat. Luisteren, aanpassen en meubelbeslag produceren volgens de smaak en voorkeur van elke klant is de sterkte van het bedrijf. Dit biedt architecten, interieurontwerpers en decorateurs eindeloze creatieve oplossingen. De kwalitatieve coatings in smaakvolle kleuren garanderen een high-end afwerking voor elk project.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details