NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Leef over de volle lengte!

Leef over de volle lengte!

Het nieuwe laminaat Edition m8

Eindeloos mooi, enorm breed, extreem natuurlijk – dat is de look van de nieuwe laminaatcollectie Edition m8 van MEISTER. Daarnaast gooien de eindeloos lijkende planken en de perfecte combinatie van trendy en natuurlijke decors hoge ogen.

Al vele jaren behoort laminaat tot de populairste vloerbedekkingen, onder ander vanwege de robuustheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De lijst met voordelen wordt nu in de waarste zin van het woord nog langer en breder, want Edition m8 staat voor laminaat in XXL-formaat.

De drie decors van het laminaat Edition m8 bootsen het hout van de eik op zeer authentieke wijze na. Zo geven het matte decoroppervlak en de natuurlijke hout-structuur zichtbaar en voelbaar de indruk van een natuurgeoliede vloer van echt hout (hier: laminaat Edition m8, Big Lake Oak 07155, houtdessin) Foto: MEISTER

Hoewel de korte plank van de nieuwe laminaatcollectie een compact formaat heeft (1288 x 328 mm), zijn de overgangen tussen de geleg-de planken amper zichtbaar, waardoor de vloerbedekking er naad-loos uitziet. Pas na 10 meter hoeft er een overgangsprofiel te worden geplaatst. Daardoor ontstaat in de lengterichting de indruk van on-eindig lange planken. Vanwege deze fraaie eindeloze look ontvouwt Edition m8 zijn effect over de volle lengte, waardoor met name kleine ruimtes beduidend groter lijken. Bovendien zijn de planken met een breedte van 328 mm bijna dubbel zo breed als de meeste andere formaten korte planken in ons assortiment. Juist door de combinatie van de eindeloze look in de lengte en de houtlook op de brede plan-ken doet het laminaat Edition m8 heel natuurlijk aan.

Dankzij de enorm brede en eindeloos lang lijkende planken doet de natuurlijke houtlook nog authentieker aan. Daardoor is de laminaatvloer nauwelijks te on-derscheiden van een vloer van echt hout (hier: laminaat Edition m8, Big River Oak 07154, houtdessin) Foto: MEISTER

Daarnaast geven het authentiek matte decoroppervlak en de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en voelbaar de indruk van een natuurgeoliede vloer van echt hout. Dat maakt dat de laminaatvloer ook op het tweede gezicht nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Zo ont-staat er in huis een natuurlijk welbehagen.

Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm, de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld belaste commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants, en 4 uur bestendigheid tegen water (AquaSafe-systeem), kan deze laminaatvloer alles aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details