NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een persoonlijke toets voor elk van je interieurprojecten
Met MyLEGRABOX voegde Blum extra designmogelijkheden toe aan zijn ladegamma.

Een persoonlijke toets voor elk van je interieurprojecten

Zet ieder maatmeubel naar je hand

Er zijn weinig zaken zo persoonlijk als een interieur. Klanten kiezen heel bewust voor een bepaalde stijl en stemmen er alle elementen van de kamer op af. De vloer moet bij de muren passen, de kasten bij de tafels en zetels, en ga zo maar door. Als interieurspecialist wil je van je meubels de eyecatcher in de kamer maken. Er bestaan verschillende manieren om je stempel te drukken op een meubel en het met trots jouw naam te laten dragen. Want een eindresultaat waar je fier op bent, mag dan ook gezien worden.

Strakke lades met extra designmogelijkheden

Om lades nog beter af te stemmen op meubels en interieurs, voegde Blum met MyLEGRABOX extra designmogelijkheden toe aan zijn ladegamma. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden om meubelontwerpen te personaliseren. De smalle zijkanten van MyLEGRABOX creëerden al een elegante look met optimaal gebruik van de kastruimte. Nieuwe kleuren en structuren geven het boxsysteem nu nog meer identiteit. De buitenkant van de lade kan je laten afwerken in roestvrij staal met een anti-fingerprintcoating, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. De combinatie met een stijlvolle carbonzwarte binnenzijde van de lade geeft je meubels een uniek karakter. Uiteraard zijn deze opties eenvoudig te selecteren in de online configurator van Van Hoecke, en zijn de lades kant-en-klaar leverbaar. Zo hoef je zelf geen extra voorraad aan te leggen maar heb je ze altijd ter beschikking om jouw projecten dat extraatje mee te geven. 

Een lakbare lade van TA’OR BOX heeft eindeloos veel mogelijkheden.

De juiste branding voor je meubels

Keukens en meubelstukken geef je meestal geen opzichtige branding mee. Toch zijn er verschillende manieren om je naam of logo te verbinden met het eindresultaat. Bij het meubelbeslag van Blum kan je een afdekkapje op de lades en scharnieren klikken, bedrukt met je eigen logo. Door de verschillende soorten opdruk past het kapje steeds goed bij het meubel en bij je logo. 

Voor zijn TA’OR BOX-collectie is Van Hoecke nog een stapje verder gegaan. Bij dit houten ladesysteem kan je ervoor kiezen om een logo of design in de houten zijkant van de lade te laseren. Deze bijzondere techniek creëert een stijlvol brandingelement dat volledig aansluit bij de look-and-feel van het ladesysteem.

Laser je logo in de zijkanten van je TA’OR-laden.

Alle kleuren van de regenboog

De ladesystemen van Blum en TA’OR BOX vallen op door de brede keuze uit verschillende kleuren en materialen. Bij TA’OR BOX gaan ze nog net iets verder en creëerden ze een volledig lakbare houten lade afgewerkt met een speciale lakdraagfolie. Zo lak je de lade in een kleur naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Werk ze af in de kleur van de fronten zodat ze prachtig integreren of gebruik net een opvallend accent om je meubel extra te laten opvallen.

Druk je stempel op je meubels op maat.

Creëer grandeur

REVEGO is het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Je creëert niet één, maar heel eenvoudig twee verschillende sferen in een ruimte. Zo tover je een living met het openen van de deuren eenvoudig om tot thuiskantoor of komt een barmeubel tevoorschijn als het tijd wordt voor een aperitief. Geheel in de stijl van Van Hoecke, reken je op REVEGO voor een voorgemonteerde service. Daarbij hoef je je niet te beperken tot een aantal kleuren. Je bestelt alle elementen, de pockets en zelfs de fronten volledig op maat in de gewenste tint. Zo heb je alles in handen om een prachtige kast te maken die perfect in ieder interieur past.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details