NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Deurbeslag als onderdeel van het interieur
Als importeur en verdeler van kwalitatieve designmerken zet Finterio deurbeslag al jarenlang hoog op de agenda van de interieurbouw.

Deurbeslag als onderdeel van het interieur

Als importeur en verdeler van kwalitatieve designmerken zet Finterio deurbeslag al jarenlang hoog op de agenda van de interieurbouw. Ook voor meubelbeslag, schuif- en schuifdeursystemen hebben ze een uitgebreid aanbod. Daarmee beleveren ze de professionele ijzervakhandel, naast ondersteuning voor architecten en projectleiders.

Het interieurbedrijf uit Wevelgem staat gekend voor kwalitatief design. Dat is geen toeval. Het team kiest telkens weer voor sterke merken uit Italië, Spanje en het eigen merk Cridea. Zo kon het onlangs Colombo Design toevoegen aan zijn klantenportfolio. 

“Dat merk volg ik al jaren”, zegt bestuurder Luc Denys. “Ik hoorde dat het vrijkwam en er ontstond een wisselwerking tussen Colombo Design en Finterio om als exclusief verdeler te fungeren. Het is zeker een mooie aanvulling van ons assortiment. Ze geven 10 jaar garantie op alle deurkrukken. Op krukken met PVD-coating zit zelfs een garantie van 30 jaar. Dat is uitzonderlijk en een goed bewijs van hun kwaliteitsbelofte.”

Mee met de trends

Deur- en meubelbeslag worden vaak nog steeds gezien als een detail, dat aan het einde van een interieurproject wordt bekeken. Nochtans is het een echt interieurobject geworden. Finterio draagt deze boodschap dagelijks mee uit. Om mee te blijven en de vakman zo ook te inspireren trekken ze geregeld naar beurzen. De nauwe samenwerking met hun leveranciers voegt er een goede wisselwerking aan toe. Innoveren zij, dan is Finterio meteen op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden. 

“Het gaat zelfs verder”, benadrukt Denys. “Elke markt is anders. De Belgische klant en dus de interieurbouwer heeft andere wensen dan die in pakweg Frankrijk, Nederland of Engeland. Merken wij een nieuwe vraag, dan bekijken onze leveranciers hoe ze daarop kunnen inspelen voor ons gamma. Zwart en wit zijn nog steeds populair, maar ook mat messing of koperlook zitten in de lift. Wil een klant een speciale afwerking of projectkleur? Dan laten we de krukken afwerken in een poederlakkerij waar we al jaren mee samenwerken. Een optimale service voor onze klant.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details