NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De nieuwe maatstaf voor invalcirkelzagen
Met de nieuwe TS 60 K is Festool vanaf oktober 2022 zijn tijd opnieuw ver vooruit.

De nieuwe maatstaf voor invalcirkelzagen

De nieuwe invalcirkelzaag TS 60 K zaagt als door boter en is nu nog veiliger en veelzijdig dan ooit.  Opnieuw schroeft Festool de norm voor invalcirkelzagen op. De unieke KickbackStop-technologie minimaliseert het risico op letsel, beschermt het werkstuk en maakt het werken veiliger. De grotere zaagdiepte van 60 millimeter biedt dan weer een veelzijdigheid aan toepassingen.

Festool geniet al vele jaren een grote naam en faam door zijn handcirkelzagen. Begin jaren zestig bracht Festool de combinatie van handcirkelzaag en geleiderail als wereldprimeur op de markt, begin jaren tachtig de eerste invalcirkelzaag. De Duitse fabrikant heeft zo de lat herhaaldelijk hoger gelegd bij het zagen. En met de nieuwe TS 60 K is Festool vanaf oktober 2022 zijn tijd opnieuw ver vooruit.  

Met de zaagdiepte van 60 millimeter en de compacte constructie bereik je perfecte resultaten.

Meer veiligheid tijdens het zagen

“Onze beste invalcirkelzaag is nu nog veiliger, want onze unieke KickbackStop beschermt het werkstuk en minimaliseert ook het risico op letsel”, aldus applicatietechnicus Simon Illing. Hij vervolgt: “Onze nieuwe TS 60 K is uiterst precies, veilig en geeft uitstekende resultaten.” KickbackStop laat het zaagblad sneller stoppen dan een oogwenk bij een terugslag die veroorzaakt wordt door het vastlopen bij het zagen of door het induiken in het werkstuk. Bijzonder handig: na de activering van de KickbackStop is de zaag onmiddellijk weer klaar voor gebruik, zonder vervanging of kosten.  

Met de TS 60 K heeft Festool zijn meest veelzijdige invalcirkelzaag gecreëerd.

Pure veelzijdigheid 

Met de TS 60 K heeft Festool zijn meest veelzijdige invalcirkelzaag gecreëerd. Met de zaagdiepte van 60 millimeter en de compacte constructie bereik je perfecte resultaten. Zelfs versteksneden van 45 graden in massieve platen tot 40 millimeter kunnen – ook met de geleiderail – worden gezaagd. 

“In het dagelijks gebruik komt de veelzijdigheid van het volledig accessoiresysteem rond de TS 60 K pas echt tot zijn recht. Geweldig is dat de nieuwe invalcirkelzaag met de unieke FSK afkortrails gecombineerd kan worden.” Zo is het perfect mogelijk om herhaalbare, precieze en zuivere afkortzaagsneden “in een oogopslag” te verkrijgen. Ook nu heeft Festool aan veel andere details gedacht, zoals een eenvoudige zaagbladwissel, splinterbescherming, hoekaanslag, parallelaanslag, exacte diepte-instelling met dubbele wijzer en fijninstelling. 

Robuust en krachtig

De uitdrukking “zaagt als door boter” beschrijft perfect de prestatiemogelijkheden van de nieuwe TS 60 K. De koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie maakt de zaag vrijwel onderhoudsvrij en krachtig. De maximaal 6.800 toeren per minuut resulteren in ideale verspaning, voor moeiteloze voeding en voor een perfecte zaagsnedekwaliteit.  Dit maakt de nieuwe invalcirkelzaag robuust en in combinatie met het uitgebreid zaagsysteem tot in het kleinste detail geperfectioneerd.

Uiteraard is ook deze invalcirkelzaag volledig gedekt door de gratis Garantie all-inclusive van Festool. Met gratis herstelling gedurende drie jaren en diefstalverzekering. Zo kan je je als vakman concentreren op wat echt telt: je werk en je veiligheid.

De nieuwe invalcirkelzaag TS 60 K is vanaf oktober 2022 verkrijgbaar in de vakhandel.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details