NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De meest veelzijdige en uitgebreide collectie hpl
Het rijke kleurenpallet. (Beeld: Abet Laminati)

De meest veelzijdige en uitgebreide collectie hpl

Abet Laminati, de Italiaanse producent van high-quality hpl komt dit najaar naar buiten met een vernieuwde collectie. Het Harelbeekse Triplaco, exclusief distributeur van deze hpl-collectie, maakt van de gelegenheid gebruik om ook haar stockcollectie van het merk te vernieuwen.

De collectie van Abet Laminati biedt interieurbouwers een ongekende keuze aan kleuren en structuren: maar liefst 136 unikleuren kunnen worden gecombineerd met 26 verschillende structuren. Voor de voorraadcollectie bij Triplaco werd gekozen om alle beschikbare unikleuren uit de Abet collectie in de klassieke SEI-structuur op stock te houden. Deze structuur is een klassieker op de markt: sterk, onderhoudsvriendelijk en subtiel. Het populaire wit (decor 410) en zwart (decor 421) van Abet Laminati vind je dan wel weer standaard bij Triplaco terug met tien verschillende structuren.

Brede waaier aan decoren

Ook de keuze aan houtdecoren binnen Abet Laminati is zeer breed. Zoals het echte Italianen betaamt zijn zij heel gevoelig voor kleuren en structuren, en altijd op zoek naar dat tikkeltje meer. Dat liet hun hpl-collectie met houtdecoren door de jaren heen zeer sterk uitbreiden. Triplaco heeft elk houtdecor op voorraad genomen, in combinatie met de best passende houtstructuur. Zo krijg je een heel natuurgetrouw aanbod aan houtimitatiedecoren. De charme van natuurlijk hout zonder zorgen.

Ook steendecoren winnen steeds meer aan belang. Zo lanceert Abet Laminati twee nieuwe structuren. Ostuni, een structuur met het uitzicht van leem, en Geo, een meer uitgesproken steenstructuur die ruwheid en zachtheid samenbrengt. Ook hier weer leveren deze structuren in combinatie met de juiste steendecoren verrassend natuurgetrouwe laminaten op, uiteraard verkrijgbaar bij Triplaco.

Project Patronale Solar. Ontwerp: L-INT interieurarchitectuur.

Maak kennis met de Specials

Een gepersonaliseerd interieur vraagt dikwijls om iets extra. Ook daar werd aan gedacht binnen de nieuwe Belgische collectie van Abet Laminati. Zo kan je binnen de stockcollectie van Triplaco bijvoorbeeld ook een roségouden metaallaminaat in een gebluste structuur terugvinden. Voor de durvers, of voor wie op zoek is naar dat leuke extraatje.

Of wat dacht je van de Polaris-collectie, waarmee Abet Laminati hpl met antifingerprinteigenschappen aanbiedt? Polaris omvat 22 decoren in een ultramatte uitvoering. De extreme krasresistentie en de zijdezachte touch maken dit laminaat zeer geliefd bij interieur- en keukenbouwers. Bovendien werden binnen de vernieuwde collectie een aantal hele hippe trendkleuren toegevoegd.

Met de talloze mogelijkheden binnen de hpl-wereld van Abet Laminati is Triplaco dan ook bijzonder trots om exclusief distributeur van het Italiaans topmerk te zijn. De vernieuwde Abet Laminati voorraadcollectie vind je er vanaf dit najaar.     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details