NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De ideale match tussen plaat en kantenband
Robaco levert honderd procent passende ABS kanten met dezelfde look & feel als de Master Oak-collectie van Unilin.

De ideale match tussen plaat en kantenband

Luxueuze afwerking met bijpassende kanten

Kantenband en plaatmateriaal zijn een onafscheidelijk duo. Net daarom specialiseert Robaco zich in de ultieme match tussen beide. Een passende combinatie is de sleutel tot een perfecte afwerking. “Het is een productgroep met veel potentieel”, klinkt het bij Robaco. Om up-to-date te blijven investeert het bedrijf in technologie en service. 

De Master Oak-collectie van UNILIN vormt de nieuwe generatie decoratieve panelen. Ze bestaat uit zes decoren die de look-and-feel van natuurlijke eik combineren met de ontegensprekelijke kwaliteit van melamine en HPL. Dat resulteert in krasbestendige, kleurvaste en gemakkelijk te onderhouden decoratieve panelen met een warme, natuurlijke uitstraling in echt eikenhout of fineer. 

Master Oak omvat zes decoren met dezelfde warme, natuurlijke uitstraling en touch als van echt eikenhout of fineer

luxueus, elegant en verfijnd

Robaco biedt de perfecte match ABS kantenband voor deze Master Oak-decoren. De kantenband ziet en voelt honderd procent hetzelfde als de platen. Een matte afwerking creëert een luxueus, elegant en verfijnd effect. De kanten zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: 23 x 0,8 millimeter en 45 x 0,8 millimeter, op rollen van 75 meter. “Als kantenbandspecialist zijn we enorm trots op deze collectie”, luidt het.

Ruim aanbod en service

Het assortiment van Robaco omvat alles om plaatmateriaal of massief hout te bewerken met houtbewerkingsmachines. Het gamma is onderverdeeld in een resem productgroepen, waaronder lijmen, kanten, snijgereedschappen, lijmapparatuur, kunststofplinten, een eigen slijpservice, schuurmiddelen, reinigers, scheidings- en glijmiddelen, drevels en verbindingsplaatjes. “Dit uitgebreide aanbod maakt ons vrijwel uniek”, aldus Robaco. “Het is een voordeel dat wanneer klanten ons benaderen voor een specifiek product, we hen ook onze andere referenties kunnen voorstellen. Een uitstekende service is prioritair in ons bedrijf.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details