NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Veel gerichte vragen

Veel gerichte vragen

Als toeleverancier van materialen en gereedschappen voor de houtverwerkende industrie mocht Robaco niet op ProWood ontbreken. De vijfde deelname bleek een schot in de roos te zijn met veel kwalitatieve bezoekers die gerichte vragen stelden. Robaco was dermate tevreden dat een volgende deelname een feit is.

Voor Robaco is ProWood de enige sectorbeurs in België en dus een uniek platform om bestaande klantenrelaties te onderhouden, nieuwigheden te tonen en prospecten te overtuigen van de producten en bijhorende bedrijfsfilosofie. “Ons assortiment is dermate groot dat we niet alles op deze beurs kunnen voorstellen,” vertelt Bruno Vermote. “Elke editie moeten we keuzes maken en dit jaar hebben we de focus gelegd op lijmen, kantenbanden en snijgereedschappen. Bij deze laatste hebben we sterk ons exclusieve dealership met het Italiaanse Wirutex in de schijnwerpers geplaatst, wat een aanzienlijke publiekstrekker was. Ook de demonstraties met de Mirka schuurmiddelen op solid surface en de Gluetender konden op flink wat belangstelling rekenen. Deze laatste is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem om snel kleine handflesjes houtlijm af te vullen uit een grotere emmer. Verder was er flink wat interesse voor de innovaties op het vlak van kantenband, meer bepaald de Digital Edge en Fusion Edge (nulvoeg). Opvallend was dat de bezoekers deze keer met echt gerichte vragen kwamen. Wat bewijst dat de houtverwerkende industrie wel degelijk weet dat Robaco heel wat technische kennis in huis heeft. En dankzij ProWood hebben we dit nogmaals kunnen bewijzen. Het is dus met een erg positief gevoel dat we op deze deelname terugkijken.”   

Robaco
Het exclusieve dealership met Wirutex werd sterk in de schijnwerpers geplaatst.

Robaco
De bezoekers konden kennismaken met het uitgebreide aanbod aan ABS kantenbanden.

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Robaco
Uitgelichte afbeelding: 
Voor Robaco is ProWood de enige sectorbeurs in België en dus een uniek platform om bestaande klantenrelaties te onderhouden en nieuwigheden te tonen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details