NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Totaaloplossingen voor interieurbouwers; Flexibel machinepark voor allerlei wensen en noden

Totaaloplossingen voor interieurbouwers; Flexibel machinepark voor allerlei wensen en noden

Als interieurbouwer is het onontbeerlijk om te beschikken over een hoogperformant en flexibel machinepark dat toelaat om aan de meest uiteenlopende klanteisen te voldoen. Gelukkig biedt Rogiers hiervoor de totaaloplossing met een uitgebreid gamma houtbewerkingstechnologieën die de optimale prestaties leveren voor elk interieuraspect. Een kleine greep uit het Rogiers-aanbod…

Het resultaat: perfect afgewerkte platen.

SCM Gabbiani G2 / GT2

De opdeelzaag SCM Gabbiani G2 biedt een geavanceerde oplossing en blinkt uit door zijn snelheid, precisie, flexibiliteit en productiviteit. Deze machine levert hoogstaande prestaties voor just-in-time productie. Het is uitgerust met het nieuwe easy & responsive productiesysteem met flexibele en geavanceerde technologieën volgens de filosofie van de industrie 4.0. Ook is de hoogte van het zaagblad geoptimaliseerd om slim zagen toe te laten. Zo wordt het opkomend zaagblad automatisch bijgesteld volgens de dikte van het te verzagen paneel. Een optimale zaagkwaliteit is gegarandeerd en de cyclustijd van de machine wordt gereduceerd. 

Verder zorgt het optionele Hi-Tronic Vertical Stroke Device voor een combinatie van kwalitatieve zaagsneden, een hoge snelheid en precisie en een volledig elektronische sturing van de zaagbladen (SCM-gepatenteerd). Als optie is er ook de Flexcut-voorziening, die tot 30 procent meer productie garandeert en de cyclustijden drastisch verlaagt door de mogelijkheid om balken met verschillende zaagsneden tegelijkertijd te bewerken. Deze optie dankt zijn hoge graad van efficiëntie aan twee drukkers met een volledig onafhankelijke koers. Verdere opties laten ook nog toe om panelen uit plastic, acryl en synthetische panelen te verzagen. Als laatste is er ook de uitvoering Gabbiani GT2, die dezelfde hoogstaande prestaties levert, maar daarnaast ook nog voorzien is van een laadplatform voor een hoge soliditeit en precisie.

De Morbidelli M100, een flexibele en goed uitgeruste machine.

SCM Olimpic K560 HP

Met het SCM Olimpic-gamma, geschikt voor kleine tot middelgrote firma’s, biedt Rogiers de totaaloplossing voor kantafwerkingen met band. Binnen dit gamma valt ook de SCM Olimpic K560 HP, een enkelzijdige compacte kantenlijmer met een doorvoersnelheid tot 18 meter per minuut die geschikt is om vele uren per dag te produceren. 

Deze veelzijdige en hoogperformante kantenlijmer is ontworpen voor bedrijven die een doorlopende en hoogkwalitatieve productie van een groot aantal panelen met verschillende afmetingen eisen. Ze voorziet een automatische omstelling voor het aanlijmen van verschillende banddiktes, waarbij de maximale banddikte op rol 3 millimeter bedraagt en tot 8 millimeter gaat bij massieve stroken. De R-HP-uitvoering biedt de mogelijkheid om snel te wisselen tussen twee verschillende radiussen, zeer fijne banden en banden in massief hout dankzij de Multiedge-groepen met numeriek gestuurde assen. 

Tenslotte biedt de SCM Olimpic K560 HP een excellente paneelkwaliteit dankzij de afrondfreesgroep met twee motors die het mogelijk maakt om de boord tegelijkertijd af te ronden en af te frezen. Het wisselen tussen twee lijmkleuren of twee lijmtypes (EVA of PU) kan hier ook zeer snel en vlot met de SmartGluePot-lijmbak.

Voor elk type bedrijf bestaat de geschikte machine.

SCM Morbidelli M100

De SCM Morbidelli M100 is samen met de M200 het stokpaardje onder de CNC-bewerkingscenters. Dit drie- tot vijfassig all-in-one CNC-bewerkingscenter, dat zowel betaalbaar als compact is, biedt een complete oplossing voor de meubel-, keuken- en interieurbouw. Zo leent het zich bijvoorbeeld voor de productie van interieurmeubelen, badkamers, keukens, slaapkamers, kantoren, ramen, deuren en trappen. Ook kan ze tal van uiteenlopende materialen bewerken, gaande van alle klassieke plaatmaterialen of massief hout tot geavanceerde materialen zoals solid surface.
Om te voldoen aan al die eisen, is de SCM Morbidelli M100 heel flexibel en modulair uitgerust. Zo beschikt ze over de JQX-spindelmotor, die zorgt voor een volledige afwezigheid van trillingen, zelfs bij zware werkstukken. De rigide Ro.AX. boorkop haalt dan weer een rotatiesnelheid tot 8.000 toeren per minuut en kan zonder onderhoud meer dan duizend uur ingezet worden. Daarnaast is er ook de keuze tussen twee veiligheidssystemen: de ProSpace en de ProSpeed-opstelling. Bij de eerstgenoemde opstelling werd het veiligheidshekken rond de machine verwijderd, om zo 360 graden vrijheid rondom de werktafel te creëren. De ProSpeed-opstelling beschikt wel over een veiligheidshekken en bumpers, maar biedt dan weer de mogelijkheid om de machine uit te rusten tot zestig gereedschappen. 

Optioneel kan er als werktafel gekozen worden voor een manueel instelbare (TV Flex) of automatische werktafel (TV Flexmatic). Beide garanderen een snelle set-up, aangezien alle tafels en één rij cups zich gelijktijdig verplaatsen in minder dan 25 seconden. Verkeerde instellingen of fouten zijn niet mogelijk door de automatische detectie en positionering van de cups op elke tafel.

Black Friday

Op 29 november is het Black Friday bij Rogiers Waregem. Het ideale moment om één dag lang, van 8 tot 20 uur, koopjes te doen. Met superkortingen op alle klassieke machines, tweedehandsmachines en toonzaal- en stockmodellen. Snel wezen is de boodschap.   

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details