NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Standaardcollectie voor dressinginrichtingen op maat

Standaardcollectie voor dressinginrichtingen op maat

Bij (ver)bouwprojecten staat steeds vaker een dressing op de wensenlijst. Beslagspecialist Van Opstal heeft een ruime stock van Conero, het garderobegamma van fabrikant Kesseböhmer. Deze collectie omvat heel wat meubelonderdelen en accessoires voor dressinginrichtingen. “Met een aantal standaardelementen kan je erg gepersonaliseerde dressings maken. Daarvoor is de consument duidelijk een vragende partij”, zegt Sophie Werbrouck, purchasing manager bij Van Opstal.

Eind vorig jaar lichtte Van Opstal in dit magazine al een tipje van de sluier over het veelzijdige Conero-gamma. Sinds maart is deze nieuwe collectie er ook leverbaar uit voorraad. Een ideale gelegenheid om hier nog eens dieper op in te gaan dus. Het design van Conero kenmerkt zich door de ronde vormen en de slanke uitvoering van de randen. Dit Soft Edge-design kan alvast op veel bijval rekenen. Net zoals de ruime mogelijkheden om met Conero vlot en eenvoudig een dressinginrichting op maat van de klant samen te stellen. Van lade- en kastbreedtes tot handige inzetten en slimme accessoires.

Praktische oplossingen voor de dressingliefhebber.

Binnen het Conero-gamma is maatwerk geen loze belofte. Zo is de breedte van de elementen eenvoudig aanpasbaar, van 300 tot 1.000 millimeter. Dat betekent dat Conero zich volledig aanpast aan de kasten en lades in je project, in plaats van omgekeerd. Om aan elke vraag van de dressingliefhebber te beantwoorden, omvat het Conero-programma een aantal praktische oplossingen, die stuk voor stuk aanpasbaar zijn tot perfect maatwerk. Elk element is een uitgekiend evenwicht van gebruiksgemak, een optimalisatie van de ruimte en een sterk design.

Voor elk interieur

De perfecte kastbreedtes voor een optimaal ruimtegebruik, daarmee begint het vaak. Maar dat is ook precies wat die puzzeloefening is: het begin. Met Conero realiseer je niet enkel optimaal ruimtegebruik, maar ook gebruiksgemak. Pull-outs, organizers, ophangsystemen voor riemen of dassen, schoenenrekken, … Door accessoires en inrichtingshulpjes te combineren op maat van je klant, schep je overzicht. Voor de bewoners draagt dat bij aan een stressloze en vlotte ochtendshift, voorbereiding voor een uitstap of een snelle kledingwissel.

Conero staat voor optimaal ruimtegebruik en gebruiksgemak.

“Conero is vooral ontwikkeld voor complete dressings, maar de systemen zijn ook bruikbaar om bestaande kledingkasten in te richten”, vult Sophie aan. “Het slimme ontwerp en de afstandhouders van de Conero-elementen hebben geen enkel probleem met storende elementen zoals scharnieren, nissen, schuifdeuren en zo meer.”

Kledinglift met extra bergruimte

Laat ons ook nog even de grootste primeur van Conero onder de aandacht brengen: de unieke kledinglift met extra bergruimte. Kesseböhmer ontwikkelde namelijk een kledinglift met extra legplank bovenop de roede. Daarmee had de fabrikant een echte wereldprimeur. “Zoals we van Kesseböhmer gewoon zijn, krijgen we ook hier de allerbeste kwaliteit”, zegt Sophie. “Zelfs met een zware belasting hef je de kledinglift moeiteloos omhoog. De zelfregulerende bekrachtiging voorkomt dat het systeem naar beneden zakt, tenzij de gebruiker dit wil.”

Conero kan worden uitgerust met een innovatieve kledinglift met extra bergruimte.

Naast de innovatieve kledinglift bieden ook de uittrekelementen heel wat mogelijkheden. De basic pull-out is inzetbaar als bergruimte voor de wasmand of als broekenrek. Om maar twee opties te noemen. Of je kiest voor een zijdelingse uittreklade, waar je sjaals, dassen of riemen stockeert. Kansen genoeg om restruimtes goed te benutten. “Bij Kesseböhmer staat het nooit stil”, benadrukt Sophie Werbrouck nog. “Als zij bijkomende elementen toevoegen aan het Conero-gamma zijn we als verdeler meteen mee. Zo heb jij als professional op elk moment het meest complete assortiment tot je beschikking.”    ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details