NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Software die de perfectie benadert

Software die de perfectie benadert

Een technische oplossing die een machine bestuurt zonder advies of service? Of waarom niet een heel bedrijf? Ondenkbaar bij CBA IT-software. “De perfectie bestaat niet, maar we streven ze wel voortdurend na”, klinkt het bij het bedrijf.

Al meer dan 20 jaar biedt CBA IT-oplossingen en service voor schrijnwerkers en voor de houtindustrie. De aandacht voor oplossingen voor het ontwerpen en vervaardigen van meubels en trappen leidden, naast de continue distributie en ondersteuning van de oplossingen van Compass Software, tot de ontwikkeling van TopStair.

Met TopStair kunnen verschillende soorten trappen in enkele minuten getekend worden.

 

Belgische markt

TopStair is een gezamenlijke ontwikkeling van CBA en Compass Software, specifiek voor de Belgische markt. De naam geeft al aan dat het gaat om een software om trappen te ontwerpen en produceren. Vier pakketten zijn beschikbaar. Een zeer precieze definiëring van de pakketten en een beperkte lijst van opties laten potentiële gebruikers toe snel de gepaste versie te vinden. “Met TopStair Standard teken je een trap in slechts enkele minuten”, geeft Leo Pelser van CBA aan. “De Z-treden en de 3D-rendering maken deel uit van de oplossing. Ook krijgt de gebruiker alle sjablonen die nodig zijn voor de productie van elk deel van de trap. Rapporten, orderbevestigingen of andere volumeberekeningen: het zit allemaal in het pakket TopStair Standard. De meer geavanceerde pakketten bieden extra features aan, zoals bijvoorbeeld een hoger niveau van detail of de mogelijkheid om complexe machines en robots aan te sturen.”

In één-twee-drie van ontwerp tot productie

Een totaaloplossing voor het ontwerpen, presenteren, berekenen en produceren van elk type meubel of een complete opstelling, dat is Cabinet Vision. Een eenvoudige en overzichtelijke interface laat gebruikers toe snel aan de slag te gaan. Handige feature: bij de kleinste wijziging in het ontwerp – of dat nu een ander materiaal of compleet nieuwe stijl is – past Cabinet Vision meteen alle bijhorende resultaten aan. Eén klik en automatisch verschijnen de geoptimaliseerde snijplannen en de programma’s die nodig zijn voor het machinepark.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details