NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Schuifladen individueel verlichten
AvanTech YOU Illumination zorgt bij glazen inlays voor sfeervolle effecten en een vleugje extravagantie.

Schuifladen individueel verlichten

Een van de sterke punten van meubelvakmanschap is individuele meubelbouw. En steeds meer klanten willen meubels die niet iedereen heeft. Schuifladeplatform AvanTech YOU van Hettich past door zijn aanpassingsvermogen precies bij deze tijdgeest. Met de nieuwe designvariant ‘Illumination’ krijgt elke schuiflade nu ook haar eigen led-lichtsignatuur.

De lichtsignatuur kan net zo elegant als eenvoudig geïntegreerd worden. Het homogene ledlicht met 4.000K is geïntegreerd in een designprofiel dat eenvoudig wordt opgeklikt. Geopende schuifladen kunnen zo indirect van binnenuit worden verlicht of naar buiten toe accenten aanbrengen. Bijzonder elegante optische effecten ontstaan door de combinatie van glazen inlays met gepolijste of geslepen rand. De benodigde energie is afkomstig van een handig, oplaadbaar accupack. Elektrische aansluitingen zijn overbodig en dat maakt hoogwaardig design met eigen lichtsignatuur mogelijk zonder extra inspanningen. Voor dit bijzondere design werd AvanTech YOU met lichtsignatuur onder andere onderscheiden met de ‘interzum Award 2021’. 

Montagevriendelijk: de lichtlijst met geïntegreerde ledverlichting wordt eenvoudig opgeklikt.

Beste performance voor eigen meubeldesign

De vormentaal van AvanTech YOU schuifladen is compromisloos rechtlijnig, want deze innovatieve beslagtechniek verdwijnt onzichtbaar in de slechts 13 millimeter smalle ladezijwand. Het beslag geeft het design hierdoor vleugels. Met één klik zorgen designprofielen of DesignCapes voor een geaccentueerde, optische transformatie. Elegante glazen inzetelementen voor de Inlay-ladezijwand laten de grenzen tussen kamer en meubel verdwijnen en bieden zicht op het meubeldesign. AvanTech YOU laat je probleemloos eigen ideeën voor het individuele meubeldesign realiseren of snel reageren op nieuwe designtrends.

Hettich breidt zijn schuifladesysteem AvanTech YOU voortdurend uit met nieuwe trendy designopties. Zo zijn er nieuwe DesignCapes in koper- en betonlook.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details