NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
RUPES Luchtreiniger – Schone & Veilige lucht, juist nu tijdens de Corona periode!

RUPES Luchtreiniger – Schone & Veilige lucht, juist nu tijdens de Corona periode!

Met dit toestel kan snel en eenvoudig een gezonde leef- en werkomgeving worden gecreëerd. Door zuivering van de vervuilde lucht door middel van een ULPA U 15 en een actief koolstoffilter worden aanwezige virussen zoals COVID-19, maar ook bacteriën, allergenen, geuren en fijnstof uit de lucht gezuiverd. De verzamelde stoffen worden in de NV 100 door middel van UV-C licht automatisch gedood. Hierdoor is de lucht die wordt gezuiverd vrij van schadelijke elementen. 

Werknemers (of bijv. scholieren, aanwezigen…) zijn op deze manier optimaal beschermd door het eenvoudigweg plaatsen en aansluiten van de compacte en mobiele unit. Met zijn afmeting van slechts 41 bij 80 cm. (b x h) past de NV 100 in iedere ruimte. De installatie werkt op 230 Volt en heeft een opgenomen vermogen van slechts 86 Watt. Extreem zuinig dus, maar ook uiterst stil zodat de unit overal geplaatst kan worden. De RUPES Niveus NV 100 kan tot 300m3 per uur zuiveren en is traploos regelbaar. De filtratiegraad is 99,9995% op deeltjes van 0.12 micrometer, getest door FiaTech GmbH.

Qua toepassing valt onder andere te denken aan kantoren, productieruimtes, medische praktijken, trainingcentra, vergaderruimtes en leslokalen.

Blijf gezond, juist in deze bizarre tijden! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details