NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Robaco biedt ruim scala aan fineerkanten voor elk interieur
Van Scandinavisch tot donker gerookt.

Robaco biedt ruim scala aan fineerkanten voor elk interieur

We houden allemaal van de warme, natuurlijke look van massief hout. Het past in elk interieur, van klassiek tot hedendaags, en leukt ook commerciële ruimtes op. Toch hoef je niet voor elke toepassing massief hout te gebruiken. Fineerhout combineert het gevoel van massief hout met duurzaamheid en voordeligheid. Er is bovendien steeds meer keuze in afmetingen en stijlen. 

Geen twee bomen zijn hetzelfde. Omdat fineer van echt hout gemaakt is, is ook geen enkel stuk fineer hetzelfde. Elke strook heeft dus zijn eigen unieke karakter en tekening. Daarnaast zijn er ook verschillende fineerkanten op basis van de afmetingen en de soorten hout die gebruikt worden. De meest courante fineerproducten zijn meteen leverbaar. Dat zijn de kanten van 0.6, 1 en 2 millimeter dik en 23, 29, 33 en 44 millimeter breed. Ook voor speciale houtsoorten en minder gebruikte afmetingen ben je bij Robaco aan het juiste adres. Hun fineerkanten zijn altijd opgeschuurd en onmiddellijk klaar om te verwerken. 

Van klassieke eik, Scandinavische multiplex berk tot donker gerookte houtsoorten: voor elke trend is er een passende fineerkant. Zo speelt Robaco nu in op de Japandi-stijl, die Japans minimalisme combineert met Scandinavisch design. Klassieke toppers zoals Europese eik en Amerikaanse notelaar kan je steeds uit stock bestellen in verschillende uitvoeringen, diktes en breedtes. 

Oog op de toekomst

Stijl heeft fineer alvast, maar ook op het vlak van duurzaamheid breekt het product potten. Doordat fineer in heel dunne stroken gezaagd wordt, benut het de stam optimaal. Er is dus significant minder zaagverlies dan bij massief hout. Robaco gaat nog een stap verder en werkt uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout. Hun fineerkanten zijn een voordelig, milieuvriendelijk alternatief. Zo werkt Robaco mee aan een duurzame toekomst.

Robaco’s ruime assortiment aan fineerkanten past in het complete gamma dat de leverancier aanbiedt voor de meubel- en houtindustrie. Al drie generaties lang is het een unieke speler op de markt. Meubel-, keuken- en badkamerfabrikanten, interieurbouwers en schrijnwerkers, rekenen op Robaco voor kwalitatieve producten en doordacht advies.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details