NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Plaatspecialist Triplaco in een vernieuwd jasje
Voor het project NAC Beveren maakte Triplaco met haar akoestische divisie speciaal scharnierende accordeondeuren in een akoestisch absorberende uitvoering. (Beeld: Dennis De Smet)

Plaatspecialist Triplaco in een vernieuwd jasje

Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal. Met merken als Abet Laminati en Pfleiderer kan de interieurbouwer er terecht voor een ruim en hoogstaand assortiment. Een gloednieuwe branding zet de kwaliteiten van het bedrijf extra in de verf.

Triplaco staat bekend als toeleverancier van kwalitatieve plaatmaterialen voor interieurafwerking. Al zes generaties timmert het bedrijf aan zijn groei: van een ambachtelijke Belgische eenmanszaak tot de innovatieve high-end speler van nu. Het DNA van de platenspecialist is dan ook in een woord samen te vatten: platen. 

Met zijn vernieuwde huisstijl wil Triplaco transparantie en helderheid brengen rond haar activiteiten.

De services van Triplaco

Als toeleverancier van decoratief en functioneel plaatmateriaal helpt Triplaco je snel zodat je als interieurbouwer meteen aan de slag kan. Naast het verhandelen van platen levert het bedrijf nog heel wat extra diensten. Met plezier neemt de plaatspecialist vlakverlijming, zaagwerk of extra bewerkingen van zijn klanten over. Daarnaast produceert Triplaco met zijn Triplacoustics, vroeger Print Acoustics, unieke, gesofisticeerde akoestische wand- en meubeloplossingen. Ook de fabricatie van technische binnendeuren op maat neemt Triplaco voor zijn rekening.

Panels. Projects. Partners.

Om zijn dienstverlening en productassortiment te verhelderen, koos Triplaco voor een gloednieuwe branding. De slagzin ‘Panels. Projects. Partners.’ brengt duidelijkheid, eenvoud en transparantie, en omvat alles waarin het bedrijf het verschil maakt met andere spelers in de markt. Heldere businessunits met een vernieuwde huisstijl geven weer waar Triplaco voor staat: plaatmateriaal in al zijn vormen. 

Ongewijzigd is het familiale karakter. Het bedrijf blijft dicht bij zijn klanten staan, zonder tijdverlies en zonder zorgen, met het oog op kwalitatieve oplossingen die de eindresultaten van de interieurbouwer naar het hoogste niveau tillen. Advies, service en dienst-na-verkoop inclusief, vakwerk gegarandeerd. Wat de vraag ook is: Triplaco reikt de interieurbouwer oplossingen aan.     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details