NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Ontdekkingstocht, van badkamer tot keuken
Oplossingen ontdekken, van woonkamer…

Ontdekkingstocht, van badkamer tot keuken

LMC presenteert op PROWOOD een conceptuele stand met een hele reeks uitermate functionele en doordachte oplossingen voor de vakman. Je ontdekt er meerdere opstellingen binnen een huiselijke omgeving. De kernwoorden zijn compact, polyvalent, doordacht, praktisch en stijlvol. 

De uitnodigende stand is een ontdekkingsreis voor de vakman, doorheen een paar leefruimtes zoals de dressing, de badkamer en de logeerkamer. Daar zal een hele reeks interessante oplossingen worden voorgesteld die je zullen inspireren voor de invulling van je projecten. Een innoverend schuifdeursysteem met glazen deuren geeft toegang tot de inloopkast. 

… tot dressing

Je kan vele handige stijlvolle accessoires in de dressing bekijken en testen. In de compacte badkamer ontdek je handige oplossingen en accessoires. Vervolgens loop je door naar de logeerkamer die via het opklapbed kan omgebouwd worden tot home office. Centraal op de stand vind je een volume waarbij een keuken en achterkeuken zijn uitgerust met uitermate praktische toebehoren en systemen die het comfort en de beleving verhogen voor de eindgebruiker. Er is tussenin een wand met een beknopt overzicht van nieuwe ledspots en -strips die zeer eenvoudig zelf te plaatsen zijn en het meubel opwaarderen. Een kiosk met meubelgrepen in trendy zwart en goud blijft ook de aandacht trekken. De thematische catalogi zijn vrij mee te nemen door de bezoekers. 

De stand is helemaal aangepast aan de huidige maatregelen en is daarom des te meer toegankelijk, overzichtelijk en vooral inspirerend. Het team van accountmanagers geeft je graag een persoonlijke rondleiding.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details