Platform voor de interieurbouwbranche
Afwerking

Ons maatwerk, uw vakmanschap

Met Kempa Products hebben keuken- en interieurbouwers een ideale partner om kwalitatief maatwerk te realiseren.

Foto 1 Hout 300 DPI kopiëren
Kempa Products staat onder meer sterk in fineer dat in eigen atelier wordt vervaardigd.

Tekst | Tekst: Els Jonckheere Beeld: Kempa Products

15 februari 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Dankzij de combinatie van industriële schrijnwerkerij en lakkerij kunnen de meest creatieve ideeën worden vertaald naar keukens, dressings, badkamers,… die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Een eenvoudige, tijdbesparende en kostenefficiënte oplossing waarmee zowel grote als kleine spelers in de industrie het verschil bij hun eindklant kunnen maken. 

Al meer dan dertig jaar is Kempa Products een gevestigde waarde binnen de wereld van de keuken- en interieurbouw. “Een van onze grootste troeven is dat we met onze klanten meedenken”, vertelt zaakvoerder Paul Maeyninckx. “We luisteren aandachtig en bekijken hoe we aan hun wensen kunnen tegemoet komen. Indien nodig sturen we ideeën bij. Want we hebben maar één missie: kwalitatief maatwerk leveren dat aan de gestelde verwachtingen voldoet, zowel visueel als budgettair. Hierbij dragen we vakmanschap hoog in het vaandel, niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. In ons atelier in Herentals worden alle concepten omgezet in echte producten, volgens de regels van de kunst en met oog voor detail. Een verregaande automatisering wordt er namelijk gecombineerd met een team dat technisch sterk onderlegd is en over een grote expertise beschikt.”

Ook het maken van werkbladen op maat behoort tot de mogelijkheden.

Veel mogelijkheden

Bij Kempa Products kan je terecht voor tal van producten uit verschillende materialen. “Naast massief hout en mdf, staan we erg sterk in fineer”, aldus Paul Maeyninckx. “Op maat gefreesde keukendeuren of andere interieurelementen zijn beschikbaar in dun- en
dikfineer. Dit laatste fabriceren we in eigen atelier en het eindresultaat evenaart de look-and-feel van massieve deuren. Naast keukendeuren kan je bij ons terecht voor binnendeuren, wandbekleding, tabletten, werkbladen en tafels op maat. Je hebt bij ons dus de  mogelijkheid om je eindklant een volledig interieurconcept aan te bieden waarbij alle producten in relatie met elkaar staan en een eenheid vormen.”

Specialist in maatwerk

Een sterke troef van Kempa Products is het doorgedreven maatwerk. Er is keuze uit veel verschillende houtsoorten, waaronder eik, notelaar, kers, teak,… “Ook de randafwerking en profilering kies je zelf”, legt Paul Maeyninckx uit. “Kortom, je stelt het product samen dat de eindklant wenst en wij vertalen het naar de praktijk. Bovendien garanderen we de mogelijkheid om op de laatst nieuwe trends in te spelen. Zo bieden we vandaag steellook deuren in mdf en houtwerk met lattenmotief aan.”

Door de toepassing van innoverende poeders kan Kempa Products een kleurvast en sterk product garanderen.

Inclusief afwerking

Een ander pluspunt is dat je bij Kempa Products ook alle houtproducten kan laten afwerken, met verschillende technieken. Beitsen, structuur- en satijnlak of hoogglans: het gebeurt vakkundig in eigen atelier en in de meest optimale omstandigheden. “Hierbij beperken we ons trouwens niet tot de producten die we zelf fabriceren”, aldus Paul Maeyninckx. “We werken met plezier ook de creaties en materialen van derden af, zowel in grote als kleine volumes. Desgewenst zorgen wij voor het transport, een service waarmee we onze klanten maximaal ontzorgen. Bovendien kunnen we ons ook op andere vlakken bijzonder flexibel opstellen aangezien we alle afwerkingen in eigen atelier uitvoeren.”

Innovatief met poederlakken

Last but not least kan je sinds 2015 bij Kempa Products terecht voor poederlakafwerking volgens het meest innovatieve procedé. “Door de toepassing van innoverende poeders kunnen wij een kleurvast en sterk product garanderen”, aldus Paul Maeyninckx. “De verkregen coating is erg fijn en egaal, wat resulteert in eenzelfde optisch effect als een behandeling met structuurlak. Dankzij een toenemend aantal kleuren ontstaan er erg interessante mogelijkheden op het vlak van afwerkingen met poederlak.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%