NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe showroom, nieuwe mogelijkheden en oplossingen

Nieuwe showroom, nieuwe mogelijkheden en oplossingen

DB&S Machines heeft bijna 25 jaar expertise in de verkoop en in het onderhoud van machines voor houtbewerking. Zo kan het bedrijf het beste aanbieden op het vlak van kantenverlijming, CNC-boor- en freesmachines, schuurmachines, zaagmachines en standaardmachines. Voor elk bedrijf, van eenmanszaak tot industrie, bieden ze een oplossing op maat om het werk beter en efficiënter te maken.

In België is DB&S Machines de exclusieve verdeler van de Duitse en Oostenrijkse merken OTT, Mayer, Format-4, Felder, Hammer en Bonacin. Producenten die stuk voor stuk bekend staan om hun betrouwbaarheid en degelijkheid. Net als DB&S zijn het familiebedrijven die elke dag de hoogste kwaliteit nastreven. 

De showroom werd volledig vernieuwd en dat vieren ze met opendeurdagen.

Demo’s tijdens opendeurdagen

Met hun houtbewerkingsmachines zorgen ze ervoor dat jij je vakmanschap aan de wereld kan tonen. DB&S was druk in de weer hun showroom te updaten. Na de succesvolle toonzaalverkoop kwam er plaats vrij voor de allernieuwste machines. Ze stellen hun vernieuwde showroom dan ook graag voor aan vakmensen en nodigen ze uit tijdens het opendeurweekend van vrijdag 22 november tot en met maandag 25 november.

Zoals de vakman gewoon is van DB&S, tonen ze met plezier de machines in werking. Tijdens het vierdaagse opendeurevent organiseert DB&S op vaste tijdstippen demo’s op de machines aanwezig in de ruime showroom. DB&S staat gekend voor de OTT-kantenlijmers en de Format-4 CNC machines. Deze worden uiteraard gedemonstreerd. 

DB&S organiseert demonstraties van de machines in hun toonzaal.

 

De referentie voor de industrie

Sinds twee jaar verdeelt DB&S ook alle standaardmachines van de Oostenrijkse merken Hammer en Felder, een begrip in de wereld van de houtbewerkers. Ook deze machines zullen getoond worden tijdens het opendeurweekend. Zoals je ziet, is er bij DB&S voor elk bedrijf een houtbewerkingsmachine.

 Sinds 2001 is DB&S Machines de exclusieve verdeler van de OTT kantenlijmers. OTT is wereldwijd bekend als dé pionier op het vlak van PUR-verlijming. Deze volautomatische professionele kantenlijmers starten waar de meest gangbare modellen stoppen en zijn dan ook welgekomen in elke industriële werkplaats. Interesse in OTT? Neem contact op en DB&S verzorgt een gepersonaliseerde demo in de showroom. En ze worden graag uitgedaagd: breng je eigen materiaal mee en ze tonen je dat een OTT alles aankan met minimale insteltijden.

 Van compacte doorloop CNC tot 5-assige nesting CNC

Naast de standaardmachines heb je bij Format-4 natuurlijk ook een breed palet aan CNC-machines. Van hun wereldwijd bekroonde doorloop CNC, de Creator 950, over de standaard 3-assen CNC tot de nieuwste 5-assige nesting CNC, de Profit H 150. DB&S denkt graag met je mee welke machine geschikt is voor je bedrijf. En dat is niet altijd de grootste of duurste machine. Contacteer DB&S Machines voor meer informatie of voor een afspraak voor een persoonlijke demonstratie van de machines.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details