NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe infraroodgestuurde verlichtingsarmatuur voorkomt donkere kasten en laden
De SIL-LED 2 is een infraroodgestuurde verlichting voor integratie in kasten en laden.

Nieuwe infraroodgestuurde verlichtingsarmatuur voorkomt donkere kasten en laden

Als je in een donkere plek naar de juiste voorwerpen op zoek moet, verlies je kostbare tijd. Dat geldt ook voor kasten en laden. Met een correcte verlichting voorkom je dit probleem. Specialist Hera uit het Duitse Enger introduceerde daarom de SIL-LED 2, een kastverlichting die uitblinkt door haar prestaties, automatische bediening en eenvoudige montage. Met deze oplossing vind je dan ook het kleinste voorwerp probleemloos terug, zelfs tot in het achterste hoekje van een kast of lade.

Hera levert al heel wat jaren een uitgebreid assortiment verlichtingsmodules. zowel standaard als maatoplossingen, voor de meest uiteenlopende toepassingen: voor badkamers, keukens, leefruimtes en slaapkamers, maar bijvoorbeeld ook voor de inrichting van winkels of integratie in beursstanden. De R&D-afdeling is voortdurend bezig met de optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo presenteerde de firma SIL-LED 2, een nieuwe infraroodgestuurde binnenverlichting voor kasten. 

Sensorgestuurde werking

Deze verlichtingsmodule geeft de gebruiker een beter overzicht in de potten- en pannenlade onder het keukenwerkblad. Uiteraard kan deze verlichting ook in andere kasten en laden toegepast worden. Een geïntegreerde sensor (Soft ON – Soft OFF) schakelt de verlichting automatisch aan zodra iemand de kastdeur of lade opent. Als de deur weer gesloten wordt, schakelt de verlichting net als bij een koelkast uit. Deze verlichting is ontworpen voor een snelle en eenvoudige montage in laden en kasten van verschillende groottes. Voor de verticale montage in bijvoorbeeld schuifladen biedt Hera bevestigingsclips. Deze SIL-LED 2 verspreidt neutraal wit licht en is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Belangrijkste kenmerken zijn een stralingshoek van 60 graden, een lichtopbrengst van 330 lumen per unit, een uitstekende kleurweergave Ra/CRI>80 en een kleurtemperatuur van ongeveer 4.000 K. De lange levensduur van de lichtbron – gemiddeld 50.000 uur – garandeert een optimale rendabiliteit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details