NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuw design is eerste stap naar de toekomst van klapdeuren
Een gloednieuwe afdekkap voor de bestaande AVENTOS HF, HS en HL maakt een perfecte integratie in alle moderne interieurontwerpen mogelijk.

Nieuw design is eerste stap naar de toekomst van klapdeuren

De komende jaren staat er dan ook heel wat te gebeuren op het gebied van hun AVENTOS klapdeursystemen. Een eerste stap is een gloednieuwe afdekkap voor de bestaande AVENTOS HF, HS en HL voor een perfecte integratie in alle moderne interieurontwerpen. 

Klapdeursystemen in bovenkasten zijn ergonomisch en handig. Zelfs de grootste en zwaarste fronten zijn gemakkelijk te openen en sluiten zonder dat de bewegingsvrijheid in het gedrang komt. De deuren bewegen immers buiten het werkgebied en kunnen gestopt worden in iedere positie, waardoor de kast tijdens het koken gewoon open kan blijven staan en de inhoud altijd bereikbaar blijft. 

De kastinhoud is tijdens het koken altijd bereikbaar.

Hoog bewegingscomfort, grote veelzijdigheid 

Hoge kasten en bovenkasten met klapdeuren hebben het voordeel dat ze uitermate flexibel zijn in de hoogte en de breedte. Ze zijn dus perfect aan te passen naargelang de benodigde opbergruimte of het voegbeeld van de onderkasten. Zo kan bijvoorbeeld in de keuken éénzelfde lijn mooi doorgetrokken worden om niet alleen functioneel maar ook esthetisch een perfect resultaat te krijgen. 

Redenen genoeg voor Blum om hun AVENTOS-programma verder te blijven ontwikkelen voor hun klanten en consumenten. De grote sterkte van AVENTOS blijft centraal staan: de fronten openen en sluiten probleemloos, al dan niet met mechanische of elektrische ondersteuning.

Vernieuwde afdekkap

Voor de bestaande AVENTOS HF, HS en HL klapdeursystemen is er nu een nieuw design van afdekkap beschikbaar. Dat nieuwe, strakke design leerden we al kennen bij de AVENTOS HK top en viel onmiddellijk in de smaak. Die lijn wordt nu doorgetrokken naar de afdekkappen van de andere leden van de AVENTOS familie. Met deze nieuwe stijl zijn ze perfect te integreren in alle moderne interieurs. Bovendien is er de mogelijkheid om ze te personaliseren met een universeel branding element voor alle systemen. 

De toekomst 

Later zullen, in navolging van de AVENTOS HK top, ook de andere systemen van deze productgroep (AVENTOS HS/ HL/ HF) in een kleinere topversie uitgevoerd worden. Toch is het vooral de AVENTOS HKi die in het oog springt. Of, beter gezegd, dat vooral niet probeert te doen, want onder het motto  “Hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter., zal deze set naadloos in de zijkant van de kast geïntegreerd kunnen worden. 

Ruim 50 jaar partner van de meubelindustrie

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 300 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details