NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Niet te missen opendeurdagen in Puurs
Welkom bij Philips Constant in Puurs.

Niet te missen opendeurdagen in Puurs

Innovaties ontdekken en je netwerk versterken

Op 1, 2 en 3 december tussen 10 en 18 uur organiseert Philips Constant opnieuw zijn opendeurdagen. In de showroom geeft het team demo’s op tal van machines. Het is meteen de ideale gelegenheid om kennis te maken met heel wat innovaties, onder meer van het topmerk Holz-Her. Ook van Grundner, Martin, Gannomat en EMC – de andere grote merken die Philips Constant trots verdeelt – zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn tijdens de opendeurdagen.

Philips Constant is al ruim honderd jaar een gevestigde waarde in de sector van de industriële houtbewerkingsmachines. Die status dankt de machineverdeler aan zijn sterke merken en de vele innovaties die zij ontwikkelen. Zo slaagt Philips Constant erin voortdurend doeltreffende antwoorden te formuleren op de vragen en uitdagingen in de markt. Al sinds de beginjaren is dat een constante binnen het bedrijf. Toen de vraag naar meer automatisatie en intelligente productiesystemen op de markt steeg, introduceerde het bedrijf als echte trendsetter de automatische platenmagazijnen van Grundner op kmo-niveau op de Belgische markt. Ondertussen is Philips Constant ook marktleider in nestingmachines, die geïntegreerd kunnen worden in een productiesysteem met automatisch laden en afstapelen. 

Dynestic 7535 Push van Holz-Her.

Laat je inspireren

Met 110 referenties in nestingmachines, al dan niet in combinatie met een automatisch platenmagazijn, ontwikkelde Philips Constant een innovatieve Nest-Pick automatische afstapelmodule na de nestingproductie. Door een synergie tussen Holz-Her en Grundner werd een volledig manloze nestingproductielijn ontwikkeld.

Philips Constant zal sterk inzetten op ergonomie en montage. Met nieuwe partners wordt een uitgebreid gamma montagesystemen, automatische kantelsystemen voor corpussen en vacuümmanipulatoren gedemonstreerd. Daarnaast worden acht Holz-Her CNC-gestuurde kantenaanlijmmachines doorlopend gedemonsteerd, zowel met EVA-smeltlijm als met PUR-lijm en laserkanten. De korte opwarmtijd van drie minuten, lijmkleurwissel op vijf minuten en dynamische lijmdebietregeling resulteren in de ultieme nulvoegtechnologie. 

Acht Holz-Her CNC-gestuurde kantenaanlijmmachines worden doorlopend gedemonsteerd, zowel met EVA-smeltlijm als met PUR-lijm en laserkanten.

Dicht bij de klant

Uiteraard kunnen professionals het hele jaar door terecht in de showroom voor demo’s op machines of om specifieke projecten te bespreken. Toch vindt Philips Constant het belangrijk om elk jaar een opendeurweekend te organiseren. De persoonlijke aanpak staat hier namelijk voorop. “Het is bovendien een uitgelezen kans om bestaande klanten eens terug te ontmoeten en om potentiële klanten te tonen wie we zijn en hoe we hen kunnen ondersteunen”, klinkt het. “Naast de innovatieve oplossingen van onze leveranciers, leggen we graag de focus op onze service. We voorzien een opleiding voor de operatoren en blijven graag partner voor onderhoud en eventuele herstellingen. Voor een vlotte en efficiënte werking, ook op lange termijn.”

De opendeurdagen gaan door op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december, van 10 tot 18 uur, in de Begijnhofstraat 47 in Puurs.    ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details