NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nauwkeurige afkortzaag met accupower voor de hele dag
Met behulp van de variabele toerentalkeuze werk je afgestemd op het materiaal.

Nauwkeurige afkortzaag met accupower voor de hele dag

Volledig mobiel en zonder stof

Elke professional heeft een compacte zaag nodig die precies, betrouwbaar en vooral honderd procent flexibel is. De nieuwe accu-afkortverstekzaag KSC 60 van Festool verzekert je een maximaal vermogen. In combinatie met de nieuwste accu-stofzuigers zoals de CTC MINI of de CTC MIDI klopt het plaatje volledig. 

Festool breidt het assortiment accustofzuigers uit met de CTC MINI en de CTC MIDI.

Festool, de gevestigde producent van elektrische gereedschappen, breidt zijn omvangrijk accu-assortiment verder uit. De accu-afkortverstekzaag KAPEX KSC 60 heeft een koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie en een dubbbel accusysteem, voor een maximale capaciteit en een hoog uithoudingsvermogen dat een hele werkdag meegaat. Daarnaast bestaat een breed assortiment accustofzuigers, zoals de CTC MINI en de CTC MIDI. Het complete Festool-systeem werkt op accu en biedt de meest uitgebreide mobiliteit. Door de unieke combinatie van de accu-afkortverstekzaag KSC 60 met de nieuwste CTC accustofzuigers werk je als vakman precies en proper, wat je klanten zeker appreciëren.

KAPEX KSC 60

De met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en uiterst flexibel in gebruik met een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde). Met de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom lukt elke zaagsnede perfect, zonder wiebelen of schokken. Deze KSC 60 wordt geleverd met led-schaduwlicht, een stofopvangzak en een praktische zwaaihaak. Deze laatste maakt de snelle opname van binnen- en buitenhoeken en vervolgens de exacte overbrenging hiervan op de zaag gemakkelijk. 

De accu-afkortverstekzaag KAPEX KSC 60 heeft een koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie en een dubbbel accusysteem.

De KAPEX KSC 60 is qua prestaties even sterk als zijn broer, de KS 60 met stroomkabel. Met behulp van de variabele toerentalkeuze werk je bovendien afgestemd op het materiaal. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen voor houtmaterialen, laminaat of aluminium is precisie gegarandeerd. Het slimme dubbele accusysteem levert meer doortrekkracht en reikwijdte: zo kan de KSC 60 met één of twee 18 volt-accu’s worden gebruikt en geniet je van power voor een hele werkdag. Op de bouwplaats bewijst de nieuwe KSC 60 met zijn compacte constructie een grenzeloze mobiliteit.

De accustofzuigers CTC MINI en CTC MIDI worden geleverd met handmatige reiniging en de unieke gladde, elastische stofzuigslang.

Stofvrij op batterij

De compacte accustofzuigers CTC MINI/MIDI zijn perfect afgestemd op de KSC 60 en op alle accumachines van Festool. De innovatieve Bluetooth®-autostart of de praktische afstandsbediening op de stofzuigslang garanderen een optimaal samenspel tussen accumachine en stofzuiger. Zo gaat de stofzuiger automatisch aan het starten van het accu-apparaat. 

Zowel de CTC MINI als de CTC MIDI stofzuigers schitteren met zeer hoge stofzuigkracht dankzij de 36 volt-turbine met 2×18 volt-accu’s. Daarmee doen zij nauwelijks onder voor de kabelvarianten. De accu-stofzuigers CTC MINI en CTC MIDI worden geleverd met handmatige reiniging en de unieke gladde, elastische stofzuigslang van Festool. DE CTC MIDI bestaat bovendien zowel in L- als in M-klasse.

De met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is uiterst flexibel in gebruik.

Perfect in systeem

De stofzuiger, gladde stofzuigslang, Festool-accumachine, Systainer-verbinding T-LOC, … Alles past zoals je van Festool verwacht. Ook de nieuwe KAPEX KSC 60, de compacte accustofzuigers, oplaadapparaten en accu’s zijn met de Festool Garantie all-inclusive volledig verzekerd. Zodat je je kan concentreren op wat echt belangrijk is: je werk.

De nieuwe accu-afkortverstekzaag KSC 60 en de accustofzuigers zijn nu in de vakhandel verkrijgbaar. Meer informatie vind je via onze website.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details